Seks en muziek

De een heeft behalve de liefdesgeluiden liever stilte in de slaapkamer, de ander vindt muziek heerlijk romantisch en sfeerbepalend.
Onze hersenen maken door het luisteren naar muziek een stof aan (dopamine) die een grote rol speelt bij het ervaren van genot, blijdschap en welzijn net als bij het eten en beleven van seks. Onderschat de kracht van muziek dus niet. Een muziekje kan je helpen om in de stemming te komen, maar je moet er toch niet aan denken dat je partner op de maat van de muziek gaat bewegen.
Of stel je voor dat je per ongeluk zachtjes begint mee te zingen: “Heb je even voor mij…” …of  “Wake me up before you go go.”

Maar wat is nou lekkere muziek om seks bij te hebben? Voor iedere stemming hebben we wat op een rijtje gezet.

Romantisch:
“Let’s Get it On” – Marvin Gaye
Heb je zin in een écht romantisch avondje dan is “Let’s Get it On”  van Marvin Gaye de ideale muziek. Sexy muziek die ervoor zorgt dat je in de juiste stemming raakt!

“Can’t Get Enough Of Your Love” – Barry White
Iets meer tempo maar net zo sensueel is “Can’t Get Enough Of Your Love”  van Barry White!

Zacht achtergrondmuziekje
Met een lekker lounge muziekje zit je altijd goed. Café del Mar en st Germain zijn daar ideaal voor. Zwoele muziek die je in vakantiesfeer brengt.

R&B en hip hop
Veel teksten van R&B en Hip en Hop hebben te maken met seks. Luister je dus graag naar muziek die gaat over seks dan zet je een lekker nummertje op van bijvoorbeeld R. Kelly, LLCool J of 50 Cent.

House muziek
Heb je liever wat snellere beats kun je kiezen voor house muziek..een lange vrijpartij zal het waarschijnlijk niet worden, maar met een vluggertje op zijn tijd is niks mis!

Voor elke situatie is er dus wel een muziekje te vinden! Zet de muziek alleen niet te hard..het is ook heel fijn om elkaars geluiden te horen als jullie samen bezig zijn!

Wist je dat …..uit onderzoek is gebleken dat seks gelukkiger maakt dan geld en muziek mensen slimmer maakt?Dat lijkt ons een ideale combinatie

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *