Over SeksEnzo.info

Seksenzo.info is een initiatief van Stichting CASA klinieken, centra voor anticonceptie, seksualiteit en abortus. www.casaklinieken.nl

Over Seksenzo.info

Voor wie?

Het spreekuur seksenzo is bedoeld voor iedereen tussen de 12 en 25 jaar. Voor jongens en meisjes, hetero-, homo- of biseksueel die informatie of advies willen over seksualiteit, vrijen, voorbehoedsmiddelen, soa, ongewenste zwangerschap of seksueel geweld. Als je meer ingewikkelde vragen of problemen hebt op het gebied van seksualiteit, kunnen wij een afspraak maken bij CASA klinieken voor het spreekuur van de seksuoloog (SENSE).

Vertrouwelijk

Als je hier een gesprek hebt met een deskundige blijft dat tussen jou en ons. Niemand komt te weten dat je deze site hebt geraadpleegd, ook je huisarts of je ouders niet. Voor onze eigen registratie stellen wij een paar vragen, je naam (of schuilnaam), je leeftijd en de provincie waarin je woont.

Klachten

Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent met onze dienstverlening. Wij stellen het zeer op prijs als je ons daarover op de hoogte stelt. Via het onderstaande e-mailadres kun jij je klacht bij ons achterlaten. Zonodig nemen wij contact met je op en/of maken de nodige aanpassingen. Geef je e-mail als onderwerp “Klacht Seksenzo”.  info@casaklinieken.nl

Disclaimer

De inhoud van de website Seksenzo.info is met de uiterste zorg samengesteld. Ook in de toekomst zal getracht worden de inhoud in overeenstemming met de ontwikkelingen op het gebied van seksualiteit regelmatig aan te passen. Ondanks de grote zorgvuldigheid kan geen aansprakelijkheid door de beheerder van de website Seksenzo.info worden erkend, die het gevolg is van het opvolgen van de adviezen en aanbevelingen die op of via deze website worden gegeven. De beheerder van de website Seksenzo.info aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor de juistheid en inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen via hyperlinks.