How low can you go?

Er zijn diverse manieren om je bedpartner in hogere sferen te brengen. Eén daarvan is ‘going south with the mouth’, ofwel orale seks.

Sommige mannen beweren dat er werkelijk niets is dat je als vrouw meer waardering zal opleveren dan duizelingwekkende orale seks. Vergeet dus het oude gezegde: de liefde van de man gaat door de maag. Als je wordt verteld dat je fantastisch kunt koken, is dat een compliment, maar je zult worden aanbeden voor een hemelsgoede fellatio, in het normale taalgebruik pijpen genoemd. Orale bevrediging van de vrouw heet cunnilingus. Zowel homo’s als hetero’s kunnen orale seks hebben.

Toch is niet iedereen gecharmeerd van orale seks. Sommigen vinden het onhygiënisch.
Een goede hygiëne is dan ook onontbeerlijk; het is veel lekkerder om een schoon iemand oraal te bevredigen. Overigens kan teveel schaamhaar ook een afwerend effect hebben op de ander.
Zorg dat je tijdens de orale seks lekker ligt, genoeg bewegingsruimte hebt en geen kramp krijgt.
Je kunt elkaar om beurten verwennen of tegelijkertijd als dat qua lichaamslengte kan. Orale seks heeft een groot voordeel: er is nog nooit iemand van zwanger geraakt.

Naast goede hygiëne wil je natuurlijk met orale seks ook geen SOA oplopen.
Om HIV te voorkomen moet je er bij orale seks, bij pijpen en beffen, voor zorgen dat er geen sperma of (menstruatie)bloed in de mond komt.
Andere soa, bijvoorbeeld gonorroe, loop je bij orale seks nog makkelijker op dan een HIV infectie. Om een soa te voorkomen, kan dus beter een condoom worden gebruikt bij het pijpen en een liklapje bij het beffen. Er zijn smaakjescondooms speciaal voor dit doeleinde op de markt gebracht.

WIST JE DAT?… Bij het standje 69, ook wel aangeduid met de Franse term soixante-neuf, lig je allebei zo op elkaar dat je tegelijkertijd elkaar kan pijpen en/of beffen.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *