Parkpop; Seks, drank en muziek !

Met Parkpop op 26 juni 2011 in het Zuiderpark in Den Haag bezoek je het leukste en grootste gratis muziekfestival van europa. Festivals betekenen muziek, zien en gezien worden. Veel bier, dansen, flirten en versieren.

Festivals: De één gruwelt ervan, al die drank en herrie. De ander vindt het heerlijk: lekker met je vrienden los gaan en dat samen met nog duizenden anderen die ook alleen maar willen feesten. Want is het niet geweldig om samen met je vrienden te chillen in het park onder het genot van een hapje en een drankje met knallende muziek op de achtergrond. Wie weet is dit jou dag om iemand te versieren of versierd te worden!
En met een paar biertjes op gaat het versieren vaak een stuk makkelijker. Nadeel van bier is wel dat seks moeilijker gaat, jongens kunnen er bijvoorbeeld moeilijker hun erectie door houden. Gelukkig hebben ze op de meeste festivals festivalbier. Dit bevat een lager alcoholpercentage: 2-3,5% in plaats van 5%. Als jij je een beetje inhoudt met het aantal biertjes moet de seks geen probleem zijn. Vergeet natuurlijk niet zijn/haar telefoonnummer te vragen
Hoe doe je dat nou eigenlijk, versieren? Heb jij een aantal standaardzinnetjes klaar liggen of zie je wel hoe het loopt? Het belangrijkste met versieren is dat je zelfvertrouwen hebt en uitstraalt (maar ook weer niet te arrogant overkomt). Als jij jezelf niet leuk vind, is het natuurlijk lastig van de ander te verwachten dat hij/zij jou leuk vindt! Als dit helemaal goed zit bij jou kan je op de ander afstappen. Spannend, wat zeg je dan? Complimentjes helpen altijd. Geef een complimentje over bijvoorbeeld zijn/haar kleding of schoenen en het ijs is gebroken! Vervolgens kan je het hebben over interesses. Zorg dat je eigen hobby’s breed zijn, zodat je snel iets hebt wat aansluit bij hem/haar. Voor je het weet zit je uren met elkaar te kletsen.
Maar hoe weet je nou of de ander jou ook leuk vindt? Aan lichaamstaal kan je een hoop zien. Kijken jullie elkaar continue aan, speelt zij met haar haar, gaat hij wijdbeens staan, houden jullie je armen zo dat ze niet in de weg zitten tussen jullie, streelt ze iets en staat hij er nonchalant bij met zijn handen in zijn zakken? Dit zijn allemaal tekenen dat jullie elkaar wel zien zitten.
Wat verder nog belangrijk is tijdens het flirten: Lach en zorg dat jullie plezier hebben en luister naar elkaar (niets zo afknapper als dat de ander totaal geen interesse in jouw verhaal lijkt te hebben)
Aan de slag dus op Parkpop. Naast het lekker genieten van de muziek en elkaar is er ook een markt met meer dan 100 kraampjes waar je leuke hebbedingetjes kan kopen en heerlijk kunt eten en drinken, want liefde en seks maakt hongerig.

Wist je dat?….. Je op www.versiertips.nl je kan inschrijven voor een sms dienst, waarbij je elk weekend voor het stappen nieuwe versiertips en openingszinnen krijgt

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *