Zin in seks maakt mannen ongeduldig!!

Vrouwen moeten meestal eerst een beetje opgewarmd worden. Mannen lijken direct van start te kunnen gaan, maar toch ligt dit anders

Het is nog niet zolang geleden dat vrouwen emancipeerden en opkwamen voor gelijke rechten, en in bed een orgasme “eisten”. Het orgasme wordt in de meeste gevallen niet bereikt door de twee tellen voorspel waar de partner zich soms mee vermoeid. Een kleffe kus op de mond, een kneep in beide borsten, een greep naar de billen en dan hupsakee. Wham, bam, thank you ma’am.

Voordat penetratie voor vrouwen plezierig is, moet het vochtigheidsgehalte in de vagina stijgen. De vagina wordt steeds vochtiger naarmate een vrouw verder opgewonden raakt. Dit gaat lang niet bij alle vrouwen even snel. Er is vaak aardig wat tijd voor nodig en sommige vrouwen (hoe opgewonden ze ook raken) produceren maar heel weinig vaginaal vocht.

De erectie
Misschien heb je er als man nooit bij stilgestaan, maar ook voor een stevige erectie is tijd nodig om het maximum te bereiken. De snelheid waarmee de penis zich met bloed vult is per man verschillend, en bij sommigen mannen gaat daar wel wat tijd overheen.
Let maar eens op: De staat van je erectie is tijdens de eerste vijf minuten en de laatste vijf minuten van seks heel verschillend. De maximale stijfheid kan met een goed voorspel ook direct bij aanvang van seks worden bereikt. De penis heeft dan niet alleen het voordeel dat hij groter oogt, maar het maakt de penis ook gevoeliger, wat in sommige gevallen seks plezieriger kan maken. Ook is de maximale hardheid prettiger voor je partner bij het stimuleren van haar vagina.

Voorspel om vroegtijdig orgasme uit te stellen
Wanneer je als man moeite hebt met het uitstellen van je orgasme, kan het soms wel eens moeilijk zijn de seks voort te laten duren. Een flink uitgebreid voorspel is dan niet alleen goed om langer van seks te genieten. Je kunt er hiermee ook nog eens voor zorgen, dat je partner al aan haar trekken is gekomen voordat jij klaarkomt waardoor je dus beiden kunt genieten van de seks.

WIST JE DAT…? Een ander voordeel van voorspel en een rustige opbouw is dat jij als man laat zien dat je controle kunt uitoefenen over je lust. Je zegt hiermee tegen een vrouw dat ze veel voor je betekent.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *