Zeg het met woorden

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. We skypen, pingen, en WhatsAppen de hele dag door en laten onze mobiel geen seconde meer in de steek. Deze trend zet zich als vanzelf door richting onze geliefden. Kun jij de liefde nog verklaren met woorden? Probeer het op e-mailloze vrijdag!

De tijd van de serenades ligt duidelijk achter ons en het stiekem opbellen van jouw geheime liefde – om vervolgens weer vlug op te hangen als hij of zij opneemt –  lijkt ook uitgestorven sinds de nummerherkenning. Zelfs een anonieme Valentijnskaart lijkt een beetje uit de tijd. Want je kan iemand toch ook gewoon even appen?

En toch, als het aankomt op de ware romantiek, kan het ook zo leuk zijn om je geliefde gewoon eens te zeggen wat je voelt. Met een cadeau, een kaartje of gewoon met je eigen woorden.

Zin om het eens uit te proberen? Gebruik daar dan e-mailloze vrijdag voor!
Bedenk van tevoren wat jij kwijt wilt aan je lief en verzin een manier om dat duidelijk te maken. Ben je bang dat je gaat stotteren? Schrijf dan een heuse liefdesbrief. Geen tekstdocument in een mooi lettertype, maar gewoon een handgeschreven brief of kaartje met jouw geurtje erop.
Ben je helemaal niet zo van de woorden? Koop dan een leuk kleinigheidje zoals een bloemetje of chocola om je lief eens te verwennen. Zet een vrijdag je telefoon uit en laat de laptop links liggen. Ga samen naar de film of vroeg naar bed en besteedt de aandacht aan elkaar. Succes gegarandeerd!

WIST JE DAT…? Je mobiel naast je bed de nachtrust verstoort? Onderzoek heeft uitgewezen dat je minder snel in slaap valt en lichter slaapt door gsm-straling. Daarnaast geven vrouwen hun telefoons de schuld van een slechts seksleven en zou veel bellen bij mannen het sperma verslechteren.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *