Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is mystery!

Lijkt het jou ook zo spannend om een afspraak te maken met iemand die je nog nooit ontmoet hebt?

Dit noemen we een blind date; een afspraak tussen twee mensen die elkaar nog niet eerder gezien hebben. Dit kan natuurlijk geregeld worden door je beste vriend of vriendin of een relatiebemiddelingsbureau.  Maar je kunt het ook zelf regelen via een dating- of netwerksite, via een forum of in een chatbox. Door het gebruik van internet komen blind dates tegenwoordig veel vaker voor dan vroeger.
Omdat jij niet weet wie je blind date is doe je er verstandig aan om iemand te vertellen dat je een blind date hebt en af te spreken op een plek waar veel mensen komen. Ben je bang dat het gaat tegenvallen? Spreek dan met een vriend of vriendin af dat ze je bijvoorbeeld bellen met een ‘noodgeval’ waardoor je voortijdig kunt opstappen. Is het wel leuk, kun je dit subtiel laten weten aan de vriend/vriendin en kan het afspraakje gewoon voortduren.
Heb je een vaste relatie en wil je weer eens iets nieuws uitproberen? Maak eens een blind date met je vaste partner! Spreek ergens samen af en doe bij de ontmoeting net of je elkaar voor het eerst ziet. Trek eens die kleren aan die je eigenlijk nog nooit hebt durven dragen of leen iets van een vriend/vriendin. Of  leid je partner geblinddoekt door de slaapkamer die je verlicht hebt met geurkaarsen of doe een verleidelijke parfum op en gebruik de sfeer om de seksuele wens van je geliefde op te wekken.

Wist je dat… Er tegenwoordig ook een datingsite is voor mensen die op zoek zijn naar een mina(a)r(es)? Deze site, www.secondlove.nl is er sinds 2008 en is er speciaal voor mensen die al een relatie hebben en stiekem willen vreemdgaan. Bedenk dat dit niet nodig is als je je eigen relatie spannend en mysterieus houdt!

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *