Wees trots op je vrouwelijke rondingen!

De zomer begint er weer langzaam maar zeker aan te komen. Dat is de periode dat je net wat meer van je lichaam laat zien dan de overige seizoenen. Gelukkig worden ook de vrouwelijke rondingen op prijs gesteld.

Zoveel vrouwen als er zijn, zoveel verschillende figuren zijn er. Je kent vast wel iemand met een zandloper-, peer- of appel figuur. Of juist iemand met zware heupen, dikke dijbenen, mooie ronde billen of juist een wat platter achterwerk.
Volgens een onderzoek blijken vrouwen met een zandloperfiguur slimmer te zijn dan vrouwen zonder rondingen. Vrouwen die een groot verschil hebben tussen de omvang van hun heupen en hun middel, bleken de hoogste IQ-scores te hebben. Dat onderzoek wijst uit dat het vet op brede heupen en dijen grote hoeveelheden omega3-zuren bevat en een goede invloed heeft op het ontwikkelen van de hersenen.

In de westerse wereld waren volle vrouwen ooit het schoonheidsideaal, kijk maar naar de schilderijen van Rubens. Weelderige borsten, ronde buiken, brede heupen en dijen en een vol achterwerk. Zo was het om een echte vrouw te zijn!
Momenteel is in het westen het schoonheidsideaal het “modellentype”, mager en lang.
Welk schoonheidsideaal je nastreeft, is onder andere afhankelijk van je achtergrond, cultuur en samenleving. Het lijkt er op dat schoonheidsidealen cultuur gebonden zijn.

De Afro-Amerikaanse cultuur accepteert en waardeert vrouwelijke rondingen. Terwijl de vrouwen hier in Nederland er liever vanaf willen, worden brede heupen en dikke billen in Zambia als zeer aantrekkelijk gezien. Vrouwen doen daar alles om hun heupen breder te maken. In Afrika en Zuid-Amerika zijn dikke billen altijd al sexy geweest. Nu verovert de grote kont buiten de modellen om, ook de westerse wereld. Goed nieuws, nietwaar?

Ook in Jamaica is dik zijn mooi. Dat geldt voor zowel mannen als vrouwen. Mannen moeten een mooie, dikke ronde buik hebben en vrouwen een goede “bumper” oftewel een lekker dik en rond achterwerk.
Ben jij niet gezegend met grote ronde billen? Geen man overboord! Tegenwoordig zijn er verschillende lingeriezaken die (onder-)broekjes verkopen waarin speciale kussentjes zitten. Hierdoor lijkt het alsof je grotere billen hebt. Een soort push-up bh voor je billen dus!

WIST JE DAT…? In Mauritanië ( West- Afrika) de vrouwen dik moeten zijn? Dit geldt niet voor de mannen. De mannen moet juist dun zijn! Overgewicht is iets om trots op te zijn, het maakt duidelijk dat je tot het welgestelde deel van de bevolking behoort en geeft aanzien.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *