Wat voor opwindends trek jij uit de (ijs-)kast?

Van bepaald voedsel wordt beweerd dat het lustopwekkend is. Niet altijd gaat het om de toegeschreven genot opwekkende middelen die erin zitten, maar soms ook om de associaties met het uiterlijk van geslachtsdelen en de sensatie van je lichaam die het oproept door ermee te spelen. Heb jij weleens geëxperimenteerd?

Voedsel-erotiek is het genieten van erotische handelingen met voedsel- en/of drinkwaren. Bij deze vorm van erotiek gaat het om het genot van de prikkeling en sensatie op de huid of met de mond. Meestal is dit een aanloop naar meer seksuele behoeften.

Sommige liefhebbers kunnen al opgewonden raken van het in elkaars bijzijn nuttigen van bijvoorbeeld zoet fruit of een glas mousserende wijn. De mond, een zeer gevoelig lichaamsdeel, ervaart sensuele prikkelingen van het zoete fruit of de bubbels.

In de keuken tref je allerlei soorten spannende etenswaren aan. Vergeet wat je ouders je hebben bijgebracht over het spelen met eten. Nu je jong-volwassen bent, mag dit gerust. Zo kun je plezier hebben met champagne vanwege het bruisende effect van de koolzuur (scheutje in de navel). Denk hierbij aan het in straaltjes wegglijden van de vloeistof over het lichaam. Slagroom of vla, eenmaal over de huid gesmeerd voelt plakkerig of glibberig aan maar is wellicht heerlijk om van elkaars lichaam te likken.

Kijk ook eens in je vriezer, want iets extra kouds kan ook leuk zijn voor seksuele spanning. Laat je fantasie de vrije loop! Je kunt je partner plagen door met een ijsblokje langs de borst, tepels, gezicht en armen te gaan. Hierbij gaat het om het schrikeffect van de kou. Dit veroorzaakt kippenvel en een opwindend gevoel.

WIST JE DAT…? Vanilleseks een zachte vorm is van seks met elkaar? Er wordt vooral veel geknuffeld, gestreeld en gezoend. De naam vanilleseks is waarschijnlijk ontstaan vanwege de zachte smaak en het toegeschreven afrodisiacum. Ook kan het vernoemd zijn naar vanille-ijs omdat dit een zoete basissmaak is en deze vorm van seks als zoete brave (basis-)seks wordt gezien.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *