Vrouwelijke vormen

Een goed stel billen, smalle taille en flinke borstomvang lijken hét schoonheidsideaal voor de Nederlandse vrouw te zijn. In maximaal een maatje 38 wel te verstaan. Maar is dit eigenlijk het plaatje waar iedereen van houdt?

We kunnen je gerust stellen, want dat is namelijk helemaal niet zo! Kijk maar eens om je heen op straat. Overal lopen vrouwen rond die niet aan dit beeld voldoen. En veel van deze vrouwen zullen een partner hebben die haar prachtig vindt en bovendien opgewonden van haar raakt.

Zo zijn er bijvoorbeeld genoeg mannen (en ook vrouwen) die vallen op een maatje meer. De wat vollere vormen worden juist sexy gevonden! Zo vinden veel mensen het bijvoorbeeld heerlijk om te knuffelen met een vollere partner, juist doordat er wat beet te pakken is! Een nadeel kan zijn dat partners met een maatje meer wat vaker onzeker zijn over hun uiterlijk. Het minderwaardigheidscomplex dat soms jarenlang opgebouwd is, kan er voor zorgen dat je niet sexy gevonden wordt omdat je het zelf niet uitstraalt! Schud al die onzekerheid dus van je af en wees trots op je lichaam!

Ontbreken bij jou juist de vrouwelijke vormen of hou je als man van stoere vrouwen in plaats van meisjesachtig? Ook geen probleem! Er zijn namelijk genoeg mensen die deze mening met je delen. Want lang niet alle mannen (en vrouwen) vallen op hoge hakken, lange lokken en gelakte nagels. Een baggy broek of kort kapsel kan juist heel spannend gevonden worden. En veel mannen vinden het leuk om met hun vriendin te kunnen stoeien zonder dat ze bang is dat haar nagel breekt of er een ladder in haar panty komt!

Kortom, hoe je er ook uit ziet, het gaat er om dat jij je er prettig bij voelt en dat weet uit te stralen. Want een zelfverzekerde vrouw die trots is op zichzelf, dat is pas echt sexy!

WIST JE DAT…? 6 van de 10 vrouwen stoppen met de dingen die ze leuk vinden, omdat ze zich onzeker voelen over hun uiterlijk? Laat je niet weerhouden, wees trots!

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *