Vragen over seks en zo

Op 7 oktober 2011, de dag voor waardig werk, willen we de aandacht eens op onszelf vestigen. Achter de website seksenzo.info zitten namelijk hulpverleners die jou kunnen helpen met vragen en problemen over liefde en seks.

Tijdens je jeugd maak je veranderingen door die allerlei vragen oproepen. Je gaat een eigen mening vormen, zet je af tegen regels en eisen die aan je gesteld worden en ligt af en toe met je gevoelens overhoop. Het is prettig als je dat bij iemand kwijt kunt en je twijfels of vragen bespreekbaar kunt maken.

Voor veel onderwerpen kun je vast terecht bij een vriend(in), familielid om iemand anders die je vertrouwt. Moet je bijvoorbeeld nablijven op school of heb je ruzie met je broer of zus, is dat niets om je voor te schamen.
Over sommige onderwerpen is helaas nog steeds lastig praten, ook met mensen die je wel vertrouwt. Seksualiteit is zo’n onderwerp. Want maak bijvoorbeeld maar eens bij je ouders bespreekbaar dat je aan de pil wilt, omdat je toe bent aan seks met je vriend. De één vindt het geen probleem; de ander ziet er als een berg tegenop en weet niet hoe dit moet worden aangepakt. Of stel je voor dat je twijfels hebt over je eigen lichaam, last hebt van pijn bij het vrijen of bang bent een soa te hebben opgelopen. Niet altijd onderwerpen waar je bij iedereen mee terecht kan.

Juist voor mensen die moeite hebben om dit soort vragen bespreekbaar te maken, is seksenzo.info. Bij ons op de website kun je op een anonieme en laagdrempelige manier je vraag stellen aan een deskundige zodat je zeker weet dat je een goed advies krijgt. Door je anoniem aan te melden op de site kun je zowel per chat als per mail vragen stellen. En dat is nou nog eens waardig om te doen.

WIST JE DAT…? De website mindyourownlife.nl een platform is dat je naar allerlei betrouwbare internethulpverleners verwijst? Dus ook als je met vragen zit over bijvoorbeeld je leven, drank, drugs of je toekomst kun je daar een deskundige organisatie vinden waar je anoniem je vragen kunt stellen!

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *