Verras je geliefde met een romantische picknick

Picknicken is hip, en onwijs romantisch, maar kan ook heel sexy zijn!

Picknicken is genieten van de natuur, het eten maar met name van elkaar. Je kunt de picknickmand met allerlei lekkers vullen. Eenvoudig met een paar gesmeerde boterhammen en wat fruit. Of iets ingewikkelder met een zelfgemaakte quiche, verschillende tapas en een frisse salade. Hoe dan ook samen op een kleedje in het park of het bos, flesje wijn erbij, dan wordt het al snel heel romantisch. Hoe kun je het ook sexy maken?
Het is nooit bewezen, maar men denkt dat exclusief eten als oesters, kaviaar en champagne een lustopwekkende werking hebben. Waarschijnlijk zorgt het idee dat je iets bijzonders eet en de alcohol voor een gelukzalig en opgewonden gevoel.
Iets minder exclusieve lust opwekkers zijn chocolade, aardbeien en munt. Hieronder vind je een recept waarin alle ingrediënten verwerkt zijn. Een leuke sexy toevoeging aan jullie romantische picknick.
Aardbeien met chocolademousse en munt:
•    500 gram aardbeien
•    1 zakje vanillesuiker
•    200 gram witte chocolade
•    ¼ liter slagroom
•    Verse munt
1.    Was de aardbeien onder koud stromend water. Laat ze uitlekken op een vergiet en droog ze af met keukenpapier. Verwijder de kroontjes, leg de aardbeien in een schaal en bestrooi ze met de vanillesuiker.
2.    Smelt de witte chocolade in een bakje in een heetwaterbad. Laat de chocolade daarna even afkoelen. Klop de slagroom halfstijf en vermeng deze met de witte chocolade.
3.    Doe de aardbeien in bakjes en schep het chocolademengsel  er boven op en laat het in de koelkast  goed opstijven.
4.    Voeg daarna de verse muntblaadjes er aan toe.
Lekker met een glaasje champagne!
Waar je ook aan kan denken  is een lekker kleed om op te zitten, anti-muggenspray, een muziekje, condooms (je weet maar nooit), een fototoestel,  een sweater voor de frisse avonduurtjes. Veel plezier!

WIST JE DAT?… Lustopwekkende middelen worden ook wel Afrodisiaca genoemd. Deze naam is afgeleid van de Griekse godin van de vruchtbaarheid, zinnelijke liefde en schoonheid, Aphrodite.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *