Verliefd op de skileraar

Wat ziet hij /zij er toch stoer en lekker uit in dat ski pak, en zo’n lekker zon gebruind hoofd. Er maar even niet bij stilstaan hoe het er uit ziet zonder kleding!

Op vakantie word je sneller verliefd dan wanneer je thuis iemand ontmoet. Op vakantie ben lekker ontspannen en iedereen om je heen is vrolijk. Door het loskomen van dagelijkse beslommeringen sta je automatisch meer open voor verliefdheid. Een romantische omgeving wakkert deze gevoelens alleen maar aan. Bijvoorbeeld hoog op de besneeuwde bergen met een stralende zon. Ski hut, haardvuur en een glaasje Glühwein, lekker knus. Of iets minder romantisch, maar minstens zo gezellig, populaire versie van de après-ski. Met veel bier en Jägermeister op je moonboots in de polonaise.

Iedereen is dorstig na een hele dag op de piste, en een alcoholisch drankje kan dan al snel net iets anders vallen dan dat je gewend bent. Mocht je met een scharrel in bed belanden is het net als thuis belangrijk om aan veilige seks te doen. Het is altijd moeilijk om over condooms te beginnen, een taalbarrière kan het nog lastiger maken. Zorg dat je goed voorbereid op pad gaat, in het buitenland zijn niet overal condooms verkrijgbaar.

Als je toch seks zonder condoom hebt gehad, denk er dan thuis aan om een SOA test te doen. Als je daarbij ook geen pil of ander anticonceptiemiddel gebruikt hebt, heb je natuurlijk ook kans op een zwangerschap, probeer ergens zo snel mogelijk (binnen 72 uur) een morning-afterpil te kopen of neem er voor de zekerheid eentje mee op vakantie.

Wist je dat …? Na lichamelijke inspanning, bijvoorbeeld skiën, endorfine wordt aangemaakt? Endorfine is de zelfde stof die het lichaam aanmaakt bij verliefdheid. Endorfine is een natuurlijke drug die je een gelukzalig gevoel geeft, daarom is het zo heerlijk om verliefd te zijn.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *