Verboden te masturberen

In sommige landen is masturberen wettelijk verboden. Als je betrapt wordt op masturberen wordt je gestraft.

In Nederland kun je gelukkig niet bestraft worden voor masturberen. Ook al zijn Nederlanders als het om seks gaat redelijk ruimdenkend, is seks in ons land toch aan regels gebonden. Het betreft vooral regels over wanneer een persoon geen seks mag hebben. De regels, vermeld in het wetboek van strafrecht, beschrijven onder ander vanaf welke leeftijd het is toegestaan om seks te hebben.
Seks met dieren werd in Nederland pas sinds 2010 verboden, maar sommige landen maken het wel heel bont en houden er hele bizarre en rare wetten op na. De 20 meest raarste sekswetten hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

 1. In achttien van de Verenigde staten van Amerika is orale seks illegaal.
 2. In de staat Washington is het legaal om seks met dieren te hebben, maar het dier moet dan wel minder dan 18,14 kilo wegen.
 3. In de staat Utah is het verboden om voor je vijfenzestigste te trouwen met je neef.
 4. In Rohnert Park, in de staat Californië is het illegaal voor vrouwen om seks te hebben met koeien, maar het is volgens de wet voor een paar toegestaan om een triootje te hebben met een koe.
 5. In de staat Iowa, is het tegen de wet om meer dan vijf minuten te zoenen.
 6. In Truro, in de staat Mississippi moet de toekomstige bruidegom zijn mannelijkheid bewijzen door het jagen en doden van zes merels of drie koeien voor het huwelijk. 
 7. In de staat Washington is het verboden om andere standjes te doen dan de missionaris houding.
 8. In Bolivia is het verboden tegelijkertijd seks te hebben met een moeder en haar dochter. 
 9. In Cali, Colombia, moet de moeder van de vrouw in de kamer zijn tijdens de huwelijksnacht om zeker te zijn dat het huwelijk geconsumeerd wordt
 10. In Hongkong, China, mag een bedrogen vrouw haar overspelige echtgenoot om het leven brengen, maar alleen met haar blote handen. De dame waarmee de man zijn vrouw bedroog, mag echter op elke gewenste manier gedood worden. Moord is het niet, omdat het wettelijk toegestaan zou zijn.
 11. In Guam, Oceanisch eiland Micronesië, is het voor maagden expliciet verboden om te trouwen; je moet eerst ‘een vrouw zijn geworden’ door met iemand het bed te delen, voordat jij je de rest van je leven aan iemand mag verbinden.
 12. Mannelijke dokters in Bahrein mogen de vrouwelijke geslachtsdelen niet met eigen ogen examineren. Dat mogen zij alleen via een spiegel. De vraag is maar of dat altijd goed gaat.
 13. In Libanon kennen ze een aangepaste vorm van de wet: daar mogen mannen alleen seks hebben met een dier als het een vrouwtje is. Wanneer ze seks hebben met een mannetjesdier, lopen ze het gevaar ter dood veroordeeld te worden.
 14. In Indonesië is het al helemaal belangrijk om je in het openbaar te gedragen en je behoeftes achter gesloten deuren – en met gesloten gordijnen – te vervullen. Je loopt kans op de doodstraf via onthoofding wanneer je wordt betrapt op masturbatie
 15. In Indonesië is het vrouwen niet toegestaan om langer te zijn dan hun echtgenoot. Indien nodig moet ze een deel van haar been afhakken.
 16. In Saoedi-Arabië is het illegaal om een vreemdeling te kussen.
 17. De meeste landen uit het Midden-Oosten erkennen de volgende Islamitische wet: ‘Nadat je seksuele relaties hebt gehad met een lam is het een doodzonde om zijn vlees te eten.’
 18. Als in Japan een oudere broer wenst om met je vriendin te trouwen in de naam van recht en eer, moeten zowel jij als je vriendin toestemmen.
 19. In Turkije is het tegen de wet om verliefd te worden op een buurjongen, buurmeisje, buurvrouw, de bediende of de dieren van de buren.
 20. Tijdens de lange winterdagen in Noorwegen, wanneer de zon niet schijnt, moeten de vrouwen zich beschikbaar stellen om de seksuele behoeftes van hun echtgenoot te bevredigen.

WIST JE DAT?… Je op de stranden van favoriete zonbestemmingen zoals Kroatië en Spanje een hoge boete riskeert als je seks hebt op het strand? In Kroatië, moet je daarvoor € 150 boete betalen en op Spaans grondgebied moet je helemaal oppassen. Seks aan de Costa kan je €75.000 kosten.

 

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *