Van winterdip naar winterpret!

De zomer lijkt al een eeuwigheid voorbij, maar vandaag op 21 december begint toch echt pas de winter. De donkere dagen lijken eindeloos te duren, dus een goede reden om elkaar heerlijk warm te houden en de gezelligheid op te zoeken.

Veel mensen krijgen rond deze tijd last van een winterdip. Heb jij er ook last van, dan denk je vast, hoe kan ik dit voorkomen? Seksenzo adviseert een extra dosis romantiek om de winterdip te verdrijven. Romantiek houdt de relatie spannend, verbreekt de dagelijkse sleur en ,het belangrijkste in de wintertijd, het zorgt weer voor extra energie!

Hoe gaan kun je met romantiek de strijd tegen de winterdip aan? Als het heeft gesneeuwd kun je samen een heerlijke romantische wandeling maken en daarna een lekkere mok warme chocolade melk drinken voor de open haard. Of wat denk je van een sneeuwballengevecht? Wie weet waar dit toe leidt?!

Op een koude winterdag is het natuurlijk heerlijk om samen met je vriend of vriendin in bed te blijven liggen. Maak eens een ontbijtje op bed en vergeet dan niet om er wat extra’s mee te doen. Denk aan een romantisch briefje tussen de broodjes, boterhammen in de vorm van hartjes of een speciale boodschap op een eitje. Dit wordt zeker door je vriend of vriendin beloond!

Voor de fanatieke mensen onder ons kan je op een gure dag een strandwandeling maken. De harde wind zorgt ervoor dat jullie elkaar stevig beet moet houden. Na deze wandeling laat je het bad vollopen en ga je samen heerlijk badderen onder het genot van een lekker glaasje wijn.

Heb je eigenlijk helemaal geen zin om naar buiten te gaan? Maak het dan binnen gezellig. Haal allemaal romantische hapjes en drankjes in huis. Vergeet de aardbeien, slagroom en chocoladesaus niet. Kies een knus plekje in huis uit en verander dit in een picknick hoekje. Leg kussens en warme kleden neer, steek hieromheen de kaarsen aan en geniet met en van elkaar.

WIST JE DAT…? Doordat je in de winter minder daglicht krijgt, je meer melatonine aanmaakt? Hierdoor wordt je slaperig en heb je minder zin in seks. Ook hebben vrouwen minder testosteron in hun bloed en hebben daardoor meer nodig om opgewonden te worden. Door samen te sporten en als het kan naar buiten te gaan, ga je dit tegen

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *