Twister in je blootje is goed voor je seksleven

Zowel mannen als vrouwen lijken behoefte te hebben aan humor tijdens seks. Van grappen en grollen wordt men meer ontspannen, zodat ze meer van elkaar en seks kunnen genieten.

We hebben allemaal onze voorkeuren in bed. Vrouwen worden het liefst gestreeld. En genieten van seks in missionarishouding bij voorkeur in het schemerdonker. Mannen maken hun reputatie waar, voor hen is klaarkomen nog altijd heel belangrijk. Zij raken opgewonden van blowjobs, anale seks en seks in de open lucht. De sekswensen van de vrouw zijn niet allemaal even braaf de helft van de vrouwen is ook wel in voor standje 69, het liefst vooraf een partijtje stoeien.

Overeenkomsten zijn er ook, zowel man als vrouw houden van een uitgebreide massage en vinden tongzoenen lekker. Alhoewel volgens de vrouwen de meeste mannen daar niet echt goed in zijn. De techniek van de heren wordt vergeleken met een ‘natte dweil’ of een ‘staafmixer’. Vrouwen hebben liever dat de man een tongzoen qua intensiteit opbouwt.

Een opvallende overeenkomstige voorkeur is dat zowel man als vrouw tijdens de seks graag humor gebruikt. Samen lachen tijdens de seks lijkt voor vrouwen geen ongewone sekswens. Het is algemeen bekend dat vrouwen humor een aantrekkelijke eigenschap in een man vinden. Maar mannen hebben een heel andere reputatie.

Seks en humor, zijn die twee wel te combineren? De meningen lopen uiteen. Vrouwen blijken vaak te serieus te zijn in bed en mannen zouden wel houden van een beetje gein op zijn tijd. Het is natuurlijk leuk om samen een beetje lol te hebben tijdens het vrijen, maar als je een onophoudelijke lachbui krijgt is het al gauw gedaan met de opwinding. Aan de andere kant kan humor ook een middel zijn om het ijs te breken, als bijvoorbeeld de ene partner niet zoveel zin heeft in seks en de ander juist wel.

Misschien wel goed om een keer uit te proberen? Zondag 8 mei was het de internationale “Dag van de Lach” en volgens ons dus een goede reden om het uit te proberen. Weet je niet zo goed hoe je dit aan moet pakken? Doe dan bijvoorbeeld eens “Twister in je blootje” of probeer een ingewikkeld seksstandje of grappig seksspeeltje. Een lekkere vrijpartij is niet gegarandeerd maar lol heb je vast!

WIST JE DAT… Sekswensen TOP TIEN

 

 

Mannen 

 

Vrouwen 

1

Klaarkomen (87%)

1

Gestreeld worden (93%)

2

Blowjob (83%)

2

Samen lachen in bed (89%)

3

Gestreeld worden (81%)

3

Vrijen terwijl de clitoris wordt gestimuleerd (76%)

4

Samen lachen in bed (78%)

4

Tongzoenen (60%)

5

Anale seks (71%)

5

Missionarishouding (58%)

6

Tongzoenen (64%)

6

Klaarkomen (57%)

7

Seks in de open lucht (47%)

7

Vrijen in het schemerdonker (53%)

8

Uitgebreid gemasseerd worden (39%)

8

Uitgebreid gemasseerd worden (47%)

9

Samen masturberen (36%)

9

Stoeien (44%)

10

Seks in bed (33%)

10

Standje 69 (43%)

Bron: www.toostylish.com

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *