Tijd voor een vakantiebaantje

Vakantiebaantjes zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten; achter de kassa zitten in de supermarkt, vakken vullen, schoonmaken, de post bezorgen of serveren in een restaurant. Vakantiewerk is voor sommigen een noodzaak, misschien heb je nog vakantieplannen of spaar je voor een gezellig avondje stappen. Het is dan belangrijk dat je iets gaat doen wat je leuk vindt of dat je het voor jezelf leuk kan maken. Want niets is moeilijker dan je bed uit te komen voor een baan die voor jou niet stimulerend is.

De ideale baan is dan wel werken in een strandtent. Een goede manier om ‘zaken’ te combineren met ‘plezier’. Het is hard werken op een strandtent. Maar met je slippers en korte broek op een zonnig terras is het goed uit te houden. Alle mensen die je ontmoet zijn in ontspannen toestand. Ondertussen kun je uitkijken naar een potentiële zomerliefde. Na een dag werken ben je gelijk op locatie en kun je een borrel drinken met je knappe collega of die leuke beach boy of girl die je de hele dag al bediend hebt.

De makkelijkste manier om aan een vakantiebaantje te komen is via een bekende, of op het goede moment ergens naar binnen lopen. Hoe je moet gaan solliciteren en wat er allemaal bij komt kijken kan je bekijken op de website van www.jip.org, dit is een website voor jongeren tot 25 jaar.
En dan nu snel op zoek naar die leuke vakantiebaan!

WIST JE DAT? … Je met een vakantiebaantje gemiddeld zo’n €1100 verdiend?! Best veel geld dus. Je baas moet zich natuurlijk wel aan een aantal regels houden zoals je minimumloon. De site vakantiebaantje.com heeft een hyves account waarop je vragen kan stellen over je vakantiebaantje en wat bijvoorbeeld je rechten zijn.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *