Steak & blowjob dag

Op 14 maart is het namelijk ‘Steak en blowjob dag’. Dit uit Amerika overgewaaide fenomeen is bedoeld om de vrouw wat terug te laten doen voor de cadeaus, bloemen, kaartjes en romantische diners voor Valentijnsdag die jij voor haar hebt geregeld.

Valentijnsdag is natuurlijk de dag om degene waar je een oogje op hebt, in het geheim de liefde te verklaren. Maar als je eenmaal een relatie hebt, wordt deze dag door vrouwen vaak gebruikt om hun partner iets liefs voor ze te laten doen! De dames laten zich goed verwennen met allerlei romantische dingen, maar daar staat vaak maar weinig tegenover voor jou als man!

Daar is verandering in gekomen, want 14 maart (exact een maand na Valentijnsdag) is officieel uitgeroepen als dé verwendag voor de man! En hier komt geen romantiek aan te pas. Een groep geleerden heeft namelijk onderzocht wat het ultieme cadeau voor de man is en je raadt het al; mannen laten zich het liefst verwennen met een sappige biefstuk en een blowjob toe!

Als vrouw vind je dit misschien oppervlakkig en krijg je het gevoel dat het bij mannen altijd alleen maar om seks gaat. Maar als je het even laat bezinken zijn er eigenlijk alleen maar voordelen. Je hoeft namelijk maar weinig voorbereiding te treffen, want een bezoekje aan de slager volstaat. En als je deze feestdag eenmaal een keer gevierd hebt, ben je er vrij zeker van dat jouw man volgend jaar flink zal uitpakken met Valentijnsdag! En mocht het echt goed bevallen, weet je misschien ook gelijk wat jij op Valentijnsdag wil…

WIST JE DAT…? op 14 maart ook Pi Dag wordt gevierd? Pi is het getal 3,14 en op 14/3 is het dus de feestdag van dit getal. Deze dag kun je gebruiken om ‘Steak en blowjob dag’ nog wat te verrijken met Pi-zza, Pi-na colada en een lekker stukje pi-e (taart).

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *