Single shoppen loont!

Het nieuwe jaar is weer een paar dagen oud. Na de feestdagen alleen te hebben doorgebracht, is jouw voornemen wellicht om de komende feestdagen met iemand te vieren. Maar waar lopen nu toch al die single mannen en vrouwen rond?

Natuurlijk is het vrijgezellenbestaan best leuk, maar er komt een moment dat je toch weer toe bent aan een partner. Je staat al ingeschreven op die leuke datingsite, maar de flirtende berichtjes blijven uit of niet interessante personen reageren. Stap dan weer eens de echte wijde wereld in. Er zijn nog vele andere plekken waar je jouw droom man of vrouw kunt vinden.

De supermarkt is de bijvoorbeeld de ideale plek om een leuke partner te vinden. Je zult er misschien niet als eerste aan denken, maar een single is te herkennen aan zijn boodschappen. Vaak koopt een single kant- en klaar maaltijden, enkel stuks fruit en zal hij/zij bijna altijd een mandje nemen in plaats van een boodschappenkarretje.

Ook kan je door de inhoud van het mandje afleiden of de persoon wel bij je past. Is de inhoud van jullie mandje gevuld met dezelfde boodschappen? Waarschijnlijk kan een praatje maken dan geen kwaad. Qua boodschappen doen zitten jullie in ieder geval op dezelfde lijn. Maar hoe maak je nu de eerste stap naar het echt contact maken?

Wat belangrijk is bij het maken van het eerste contact, is dat je zelfverzekerd overkomt. Als je het gesprek opent over de inhoud van het mandje, en je dit zonder stotteren en rood worden doet, is de eerste stap gezet. Probeer jouw ingrediënten aan te passen bij die van de ander en stel voor om samen het eten te bereiden. De volgende stap is om samen een sapje of een lekkere fles wijn uit te kiezen. Als er een klik is komt de rest vanzelf. En zo niet, dan ga je weer lekker verder boodschappen doen en wie weet volgt de volgende interessante single over een poosje vanzelf.

WIST JE DAT …? De meeste single mannen en vrouwen bijna nooit voor zessen hun boodschappen doen.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *