Single is best opwindend

Voor mannen is soloseks normaal. Maar hoe zit het eigenlijk bij de vrouw? Houden vrouwen ook van solo seks ?

Het antwoord is ja, vrouwen houden zeker van solo seks. Veel vrouwen kijken voorafgaand aan soloseks, erotisch getinte films om in de stemming te komen. De fantasie wordt dan meer geprikkeld zodat ze nog beter van zichzelf kan genieten.

Vrouwen masturberen niet alleen als ze zich goed voelen maar gebruiken het ook vaak om zichzelf te troosten. Tijdens je menstruatie kan het zelfs de pijn te verlichten. Je kunt ook masturberen om te ontspannen, een beter gevoel te krijgen of om juist lekker in slaap te komen. Over het algemeen geldt: hoe beter een vrouw zich voelt, hoe meer ze masturbeert. De meeste vrouwen masturberen in bed, vrouwen  vinden dit namelijk een heerlijke zachte plek, hoewel masturberen onder de douche op een goede tweede plaats komt.

De meeste vrouwen kunnen tijdens masturbatie klaarkomen, dat is iets wat nog wel eens wordt gemist tijdens seks met een partner. Misschien leuk om eens te masturberen als je niet alleen bent, maar met je vriend of vriendin een hete nacht beleeft!

WIST JE DAT…? Het tijdschrift Viva een masturbatie-onderzoek heeft gedaan onder 2500 lezers naar hun masturbatiepraktijken? Even snel-snel is favoriet: 88 procent van de vrouwen houdt wel van een vluggertje. De meerderheid van de masturberende vrouwen (64 procent) maakt gebruik van een vibrator.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *