Single bells, single bells

Al vanaf september wordt je er jaarlijks mee geconfronteerd. De pepernoten en kerstballen liggen in de schappen en oliebollenkramen duiken op iedere hoek van de straat op. De feestdagen naderen met rasse schreden en jij bent (nog) alleen. Help, hoe overleef je als single de kerst?

Allereerst maar eens relativeren. Kerstmis kan namelijk ook ontzettend leuk zijn zonder dat je een relatie hebt. Je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt en hoeft in elk geval geen verplichte bezoeken bij schoonfamilie af te leggen. Er zullen vast mensen zijn die je benijden! Seksenzo geeft je bij deze wat tips over tips hoe je dit voordeel kunt inzetten tijdens de kerstdagen.

Vrienden – zeker als ze ook single zijn – kunnen uitkomst bieden als je de saaie familiebijeenkomsten wilt niet ziet zitten. Draai samen een lekker kerstdiner in elkaar, organiseer een spelletjesavond, koop cadeautjes voor elkaar of ga naar een kerstparty. Zelfs als je vrienden al plannen hadden met familie zullen ze blij zijn met jouw alternatief.

Een tweede optie is het ontvluchten van de tradities thuis en lekker op vakantie gaan! De donkere dagen voor Kerst kunnen best wijken voor een zonvakantie. En je komt als herboren terug als iedereen in januari de draad weer heeft opgepakt. Een sportiever alternatief is een vakantie in de sneeuw. Ook kun je er voor kiezen om met een singlereis op wintersport te gaan. Zo heb je geen last van verliefde stelletjes en ontmoet je gelijkgestemden. En wie weet waar dat toe leidt!

Niet getreurd als je het nog steeds absoluut niet ziet zitten om de feestdagen dit jaar alleen door te brengen. Je bent namelijk niet de enige! Uit onderzoek blijkt dat Kerstmis en oud & nieuw ronduit de vervelendste dagen van het jaar zijn voor de single. Ben je nog niet aan het daten geslagen, dan is dit het moment. Het hoeft niet veel te kosten, want er zijn ook gratis datingsites. Je beleeft in ieder geval een hoop lol, het is goed voor je ego en wie weet zit je volgend jaar wel romantisch met z’n tweetjes onder de boom!

WIST JE DAT…? De periode na Kerst worden de meeste relaties verbroken! Stellen zitten tijdens de feestdagen bij elkaar op de lip en merken dan dat ze uit elkaar gegroeid zijn. Mocht je dus single zijn tijdens de feestdagen; in januari is er weer keuze genoeg!

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *