Seksen als beesten

Is het je weleens opgevallen dat veel namen van seksstandjes aan dieren gelinkt zijn?

Het meest bekende standje aan dieren gelinkt is misschien wel het ’Op z’n hondjes’ doen. De vrouw steunt bij dit standje op handen en knieën. De man zit achter haar en gaat achterlangs met zijn penis haar vagina in. Een tip: probeer als man niet te veel op haar te leunen, dat is niet fijn voor haar. Voor de man is dit een fijn standje, omdat de eikel gestimuleerd wordt en de penis diep naar binnen kan. De clitoris wordt niet gestimuleerd, maar je kunt er wel gemakkelijk met je hand bij. De G-plek, dit zijn de vertakkingen van de clitoris die aan de buitenkant niet zichtbaar zijn, wordt trouwens wel gestimuleerd.
Een minder bekende variant op de bovenstaande standje is ‘Zittende hondjes’. De man penetreert de vrouw ook hier achterlangs, maar nu zitten beiden rechtop op hun knieën. In deze positie heeft de vrouw ook meer invloed.

In de categorie hond is er ook nog het ‘Hotdog’ standje. Het zelfde dier, maar toch heel wat anders. Het wordt ook  wel eens de ‘Weense oester’ genoemd. Hiervoor moet je als vrouw behoorlijk lenig zijn. De vrouw ligt hierbij op haar rug en strekt haar benen helemaal naar achteren, zo dicht mogelijk tegen je lichaam aan. Als man kan je haar onder haar billen pakken, om haar op de goede hoogte te brengen. De man kan heel diep naar binnen maar moet wel opletten niet te hard te stoten. Doordat de man dieper penetreert kan hij de baarmoedermond raken, dit kan pijnlijk zijn voor de vrouw.

Is bovenstaande een beetje te acrobatisch voor je, dan is de ’Schildpad’ misschien wel wat voor jullie. De vrouw ligt hierbij languit op haar buik. De man ligt bovenop haar, met je benen buitenom haar heen. Dit geeft maximale stimulatie van de eikel. Het kan wel lastig zijn om de penis in de vagina te laten glijden en hem daar te houden. Voor haar is dit een fijn standje, omdat de G-plek gestimuleerd wordt en ze zelf gemakkelijk bij haar clitoris kan.
Ook kan dit goed gebruikt worden bij anale seks.

WIST JE DAT…? Masturbatie niet alleen door mensen gedaan wordt, maar ook door honden, apen, kangoeroes en olifanten?

 

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *