Piercings: pijnlijk of prinsheerlijk?

Prinsjesdag is niet echt een sexy dag en bij de meeste prinsen zul je je geen bruisend seksleven kunnen voorstellen alhoewel de media de laatste tijd anders doen geloven. Seksenzo stuitte op het feit dat een genitale piercing vernoemd is naar een prins! We zijn voor je op zoek gegaan naar de details.

De piercing waar het allemaal om draait is de Prins Albert piercing; een ring die door de eikel van de penis gepiercd wordt. De reden dat deze piercing vernoemd is naar Prins Albert van Saksen-Coburg en Gotha (1819-1861), is dat het gerucht gaat dat hij deze piercing droeg. Is dat nou eigenlijk leuk, zo’n genitale piercing?

De Prins Albert piercing gaat door de eikel heen, wat volgens sommige mannen het genot bij seks verhoogt. De ring draait bij seks in de eikel rond, wat leidt tot stimulatie van zowel de binnenkant als de buitenkant van de eikel.
Ook voor de partner kan een piercing door de eikel extra genot opleveren. Zo zou een Ampalang piercing (horizontaal door de eikel) zo veel genot voor vrouwen opleveren, dat het bijvoorbeeld in Borneo als een ‘must’ geldt om überhaupt met iemand te vrijen!
Naast diverse piercings in de eikel kun je als man ook kiezen voor een piercing in de balzak. Deze worden meestal voor de sier geplaatst en leiden niet tot meer genot bij seks.

Ook voor vrouwen is er heel wat te kiezen op het gebied van piercings in de schaamstreek. De piercings kunnen zowel bij de clitoris als bij de schaamlippen worden gezet.
Een piercing in het kapje van de clitoris kan extra genot opleveren, omdat er vaak een ringetje met daaraan een balletje geplaatst wordt. Dit balletje valt dan precies op de clitoris zelf, wat zorgt voor stimulatie.
Piercings worden vrijwel nooit in de clitoris zelf gezet, omdat je hiermee risico loopt op het beschadigen van zenuwen en dus op ongevoeligheid van het gebied.
Voor piercings in de schaamlippen geldt net als bij de balzak dat ze met name voor de sier geplaatst worden.

Naast piercings in de schaamstreek schijnen ook piercings in tepels of tong het seksuele genot te verhogen. Een piercing in de tepel zorgt volgens veel mensen voor meer gevoeligheid in de tepel en leidt daardoor tot meer opwinding. Tongpiercings kunnen extra stimuleren bij bijvoorbeeld zoenen of orale seks.

WIST JE DAT…? Wees er op bedacht dat een condoom gemakkelijker scheurt als gevolg van vooral eikelpiercings.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *