Komen mannen echt van Mars?

Dat mannen en vrouwen verschillend zijn, dat valt niet te ontkennen. Mannen kunnen bijvoorbeeld maar één ding tegelijk, en vrouwen hebben geen ruimtelijk inzicht. Een van de vele verschillen tussen man en vrouw.

Naast de uiterlijke lichamelijke kenmerken zijn er natuurlijk nog veel meer verschillen tussen mannen en vrouwen te bedenken. Mannen hebben gemiddeld meer hersencellen dan vrouwen (al is dat maar 16 procent), bij vrouwen is het centrum van de emoties in de hersenen veel groter dan bij mannen.

Ook in het gedrag tussen mannen en vrouwen zijn grote verschillen te bemerken.
Heb jij je ook weleens afgevraagd waarom sommige mannen denken dat het geoorloofd is om een boer of een scheet in het openbaar te laten zonder dat daar ophef over wordt gemaakt, terwijl er van jou als vrouw wordt gevraagd je elegant en vrouwelijk te gedragen?
 
In bed lijken mannen en vrouwen elkaar soms ook niet helemaal te begrijpen. Als vrouwen de liefde bedrijven, hebben mannen seks. Hoe zit dat? Mannen zijn bijvoorbeeld altijd in voor seks. De meeste vrouwen daarentegen hebben een bepaalde stemming, en een zekere opwinding nodig om überhaupt seks te kunnen hebben. Een man geniet over het algemeen meer van het ontladen van seksuele spanning, terwijl de vrouw juist meer geniet van het opbouwen van diezelfde seksuele spanning.

Een ander groot verschil is dat je een man kunt verleiden tot seks met je schoonheid, een vrouw verleid je met respect en waardering. Daarom geven we graag een waardevolle tip voor onze mannelijke lezers, “race” niet naar het einddoel, het voorspel van de vrouw begint namelijk met aandacht vooraf. Voor een vrouw kan een voorspel al beginnen met een liefdevolle enigszins ondeugende aanraking in de ochtend en een sensuele kus in haar nek, waarmee je haar laat voelen dat je haar wilt. Of door haar te verrassen met een etentje waar net dat beetje meer aandacht aan besteed is.

Vrouwen kunnen er namelijk erg van genieten wanneer jij laat merken dat je de tijd neemt en je strelingen en liefkozingen heel langzaam sensueler laat worden.
Mannen onthoudt dus goed dat de beste minnaars, diegenen zijn die het geweldig vinden dat de vrouw ook geniet en daar zelf opwinding en plezier uithalen en de tijd voor seks nemen, in alle aspecten daarvan!

WIST JE DAT…? Zowel mannen als vrouwen iets kunnen zeggen met een totaal andere betekenis. Het is het zogenaamde vrouwen en mannen woordenboek.

De vrouw spreekt dit uit                   Dit is de werkelijke betekenis
Ja                                                         Misschien
Nee                                                      Misschien
Misschien                                           Nee
Doe wat je wilt                                    Hier ga je spijt van krijgen
Ik ben niet boos                                 Natuurlijk ben ik boos
Ga maar                                              Ik wil niet dat je gaat
 
De man spreekt dit uit                       Dit is de werkelijke betekenis
Ik ben moe                                            Ik ben moe
Zullen we naar de bioscoop gaan? Wil je met me naar bed?
Mag ik je mee uit eten nemen?        Wil je met me naar bed?
Ik verveel me                                        Wil je met me naar bed?
Ik hou van je                                          Ik wil met je naar bed, en wel nu meteen!
Wil je met me trouwen?                     Ik wil niet dat je het met een ander doet

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *