Divorce or not

Na Gooische vrouwen is er weer een nieuwe serie bedacht door Linda de Mol. Dit keer gaat het niet over rijke ‘Gooische’ vrouwen maar over 3 mannen die samen in een villa terechtkomen. Ze hebben alle drie een ander verhaal, maar waar het op neer komt is dat een relatie door meerdere factoren in de problemen kan komen.

Allereerst is het natuurlijk de aloude klassieker, vreemdgaan! Vreemdgaan klinkt altijd erg spannend en opwindend. Zeker als het je gemakkelijk afgaat om een meisje of jongen te versieren. Juist de spanning van het stout zijn, zorgt voor extra dimensie tijdens bijvoorbeeld seks.

Dan kan het ook gebeuren dat een van de twee een seksuele voorkeur heeft en daar zover in doorschiet dat het jullie hele leven samen gaat beheersen. Zorg ervoor dat je een ander niet benauwt in de relatie die jullie samen hebben.

Tot slot de veelvoorkomende reden dat je uit elkaar bent gegroeid. Was je in het begin het leuke, gezellige en spontane meisje, word je nu steeds meer een zeur. Tenminste, dat vindt hij. Zorg ervoor dat je relatie altijd een vorm van spanning houdt. Natuurlijk kan je relatie minder energiek worden naarmate je elkaar langer kent, maar doe af en toe eens iets geks of onverwachts. Probeer elkaar ook niet te veranderen, dat zorgt uiteindelijk voor irritatie en wellicht zelfs dat jullie uit elkaar gaan.

De serie ‘Divorce’ hangt aan elkaar van clichés, maar dat maakt het juist wel heel herkenbaar. Dus denk je die leuke jongen of dat leuke meisje gevonden te hebben, maak er wat van! Niet alleen nu, maar ook als je het langer met elkaar wil volhouden.

WIST JE DAT….? In tegenstelling tot wat je zou denken, zijn veel mannen die vreemdgaan van mening dat zij een gelukkige relatie hebben. Meer dan de helft van de overspelige mannen typeert hun relatie als gelukkig tot zeer gelukkig blijkt uit een onderzoek van Glass en Wright in 1985. Van de overspelige vrouwen is 34% zeer te spreken over hun huwelijk.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *