Boer of bachelor?

Vraag jij je ook weleens af waar de echte leuke mannen van Nederland zijn? Door de stadse bomen zie je het bos wellicht niet meer, maar op het platteland vind je leuke boerenjongens bij de vleet!

Maandag 15 oktober is officieel Internationale dag van de plattelandsvrouw. Het platteland; het klinkt wel leuk. Net als Yvon Jaspers met zo’n leuk gebreid vest en kleurige kaplaarzen in de modder rondbanjeren. Maar als je moest kiezen, zou je dan voor de koeien en hooibalen gaan, of toch voor een leuk terrasje en een hippe schoenenwinkel om de hoek?

Op televisie zijn beide keuzes hip. Menig collega-single vrouw (en man) heeft de afgelopen maanden namelijk een romantische liefdesbrief geschreven naar één van onze boeren. Maar is dat vroege opstaan niets voor jou, dan kun je ook je hart ophalen bij The Bachelor, wat vanaf nu weer op televisie te volgen is.

Boeren hebben al snel het imago van saai, suf en nors. Menig boer in de KRO serie Boer zoekt vrouw heeft aan dit beeld niet veel kunnen veranderen. Maar er zijn ook zeker hele leuke kanten aan het boerenleven, die zowel spannend als sexy kunnen zijn. Het platteland biedt bijvoorbeeld heel wat leuke plekjes! Denk aan uitgestrekte weilanden, ondiepe meertjes, stille plekjes in het aangrenzende bos en afgelegen hooischuren. Een en ander nodigt toch zeker uit voor een romantische wandeling, een knusse picknick of zelfs een vrijpartijtje waar niemand je kan zien. Het grote voordeel is dat er veel privacy is! Want vindt in de stad maar eens een plekje waar je ongestoord samen kunt zijn.

Wat vind jij eigenlijk van een boerenkinkel? Leuker dan een stadskerel? Laat het ons weten via twitter @seksenzo.

WIST JE DAT?… Je ook met een weekendje weg het boerenleven kort kunt beproeven? Strohotel Aalshof in het Brabantse Haps is volledig opgebouwd uit stro van boerenbedrijven uit de omgeving en leem uit de nabijgelegen Maas. Dit hotel is duurzaam, ecologisch, en vooral heel erg comfortabel. Door de glazen binnenmuren, waar je de constructie van stro doorheen kunt zien, kun je genieten van het fenomenale uitzicht over de weilanden. Bovendien kun je dan alvast speuren naar dat leuke plekje voor die ene spannende rendez-vous buiten!

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *