Seks in Water(pop)

Dit weekend is het weer Waterpop, een gratis festival in Wateringen (Zuid-Holland). Daar kun je natuurlijk naar toe gaan voor de leuke bandjes. Maar wist je dat je ook heel leuk seks kan hebben met/in het water?

Seks in het water is net even anders dan seks in de slaapkamer. Als je toe bent aan een nieuwe impuls in je seksleven, is het dus de moeite om te proberen. Wist je bijvoorbeeld dat je seks kan hebben in de badkuip, het bubbelbad, de douche, de tuin (met sproeier), het zwembad, een meertje of de zee? En vaak zijn dit standjes die je helemaal niet in bed kan doen! Denk bijvoorbeeld aan zittend op het trapje van het zwembad, op een grote zwemband of liggend op een opblaasbedje dobberend in het water met je partner achter je. Een standje dat je eventueel ook in bed kan doen is er een met een bal. Het meisje ligt op de buik met haar neus richting het zand (of kussen) met een stevige strandbal onder de heupen. De jongen komt achter haar liggen en heeft door de houding van de heupen prima toegang tot haar ‘G-plek’.

Als je seks in het water wilt uitproberen zijn een aantal dingen belangrijk om te weten. Allereerst gaan water en condooms niet goed samen. Een condoom omdoen in het water is bijna niet te doen en als het je wel lukt kan er aan de bovenkant toch water in komen en glijdt hij zo weer af. Verder kunnen shampoo of zonnebrand latexcondooms aantasten en bestaan er geen gegevens over hoe latexcondooms reageren op water of de chemicaliën die in zwembaden en jacuzzi’s gebruikt worden. Ga dus niet water-seksen met je one-night stand, maar alleen met je vaste partner, als jullie er allebei zeker van zijn geen SOA te hebben en je iets anders gebruikt om niet zwanger te worden.

Waterseks kan er verder voor zorgen dat als je opgewonden bent, dit weggewassen wordt door het water, waardoor het vrijen wat stroever gaat. Je zou in dit geval gebruik kunnen maken van glijmiddel op siliconenbasis. Dit is helemaal waterproof.

Dan nog wat tips waar je aan moet denken om blunders te vermijden! Buitenseks is natuurlijk superopwindend, maar ook wel riskant. Houd in ieder geval je bikini of badpak aan, wacht tot het donker is of het niet zo’n populair strandseizoen is. Zorg dat je bij seks op het strand geen zand tussen je billen krijgt door niet ter ruig te doen en netjes op je handdoek te blijven liggen. Vergeet je vooral ook niet in te smeren. Als je toch wat meer uitdoet dan normaal, ben je daar zo verbrand. Zonnebrand bij elkaar insmeren is nog leuk voorspel ook.
Als je seks hebt in de badkamer, zorg dan dat je niet uitglijdt door anti-slipmatjes neer te leggen.

Wist je dat…De G-plek eigenlijk gewoon vertakkingen van de clitoris zijn? Het stukje clitoris wat je aan de buitenkant ziet is eigenlijk maar het topje van de ijsberg, daarbinnen gaat het nog veel verder. Dit zit vooral aan de voorkant van de vagina, dus de kant van haar clitoris en niet van haar billen

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *