Seks met de astrologische Weegschaal

Het geheim van seks zit voor een gedeelte in de astrologie. Je sterrenbeeld vertelt je namelijk hoe je seksueel in elkaar steekt, bijvoorbeeld gepassioneerd wild, of romantisch teder. Deze keer nemen we het sterrenbeeld Weegschaal onder de loep. Natuurlijk moet je een horoscoop nooit al te serieus nemen, maar het kan toch handig zijn om te weten wat je kunt verwachten van de Weegschaal en hoe je hem of haar het beste kunt verleiden.

Als je geboren bent tussen 24 september en 23 oktober is jouw sterrenbeeld Weegschaal. Het sterrenbeeld zegt het al: er wordt gewikt en gewogen en een Weegschaal kan vrij besluiteloos zijn. De Weegschaal vindt balans en harmonie erg belangrijk. Als dit bereikt kan worden met een partner is het des te beter. De Weegschaal is behulpzaam en functioneert het beste in sociale situaties, waar hun communicatieve skills erg gewaardeerd worden. Weegschalen willen graag aardig of zelfs lief gevonden worden door iedereen die hun pad kruist. Het is dan ook moeilijk om een Weegschaal te weerstaan als ze hun charme en aantrekkingskracht in de strijd gooien. Dit teken zorgt er voor dat hij/zij alles krijgt, maar wel op een eerlijke manier.

Daten met een Weegschaal-vrouw
De weegschaal vrouw is charmant. Zij is een ware meesteres in de kunst van het verleiden. Ze houdt van luxe dus een date op een stijlvolle plek zal haar zeker kunnen bekoren. Complimentjes zal zij erg waarderen. Doe je best om romantisch te zijn, zodat ze haar belangstelling niet verliest. Ze houdt ervan om bij haar geliefde in de belangstelling te staan. In bed houdt ze van intimiteit. . Aaien, strelen en zacht wrijven. Ze is creatief en fantasierijk en staat open voor nieuwe ontdekkingen op seksueel vlak.

Daten met een Weegschaal-man
De Weegschaal-man is erg populair bij vrouwen. Ook hij is erg charmant. Eén van de kenmerken van de Weegschaal is dat hij zich goed kan inleven in de ander. Hij zal deze eigenschap dan ook goed gebruiken om een meisje te verleiden.. In plaats van geweldig te moeten presteren in bed, zal hij de partner eerder met mooie sensuele woorden overladen. Hij zal rekening met jou houden en met wat jij wil. De Weegschaal houdt absoluut van voorspel en dit mag dan ook niet ontbreken aan een goede vrijpartij. Weegschalen kunnen hun partner heerlijk verwennen en het kan dan ook regelmatig gebeuren dat een leuk gesprek eindigt in ‘warmere sferen’…

WIST JE DAT …? De lage rug de meest gevoelige plek is bij de Weegschaal? Slow dansen en onderwijl zachtjes strelen op deze plaats maakt ze als was in je handen. Een klap op de billen kan het ook goed doen. Creëer een sfeer met kaarsen en massage-olie, want de Weegschaal houdt hoe dan ook van stijlvol.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *