Seks met de astrologische Waterman

Het geheim van seks zit voor een gedeelte in de astrologie. Je sterrenbeeld vertelt je namelijk hoe je seksueel in elkaar steekt, bijvoorbeeld gepassioneerd wild, of romantisch teder. Deze keer nemen we het sterrenbeeld Waterman onder de loep. Natuurlijk moet je een horoscoop nooit al te serieus nemen, maar het kan toch handig zijn om te weten wat je kunt verwachten van de Waterman en hoe je hem of haar het beste kunt verleiden.

De Waterman-man
Een Waterman-man wil vooral goede maatjes met je zijn en is in eerste instantie een koel en nuchter type. Maar als hij eenmaal voor je valt, blijkt hij een zeer toegewijde minnaar te zijn, die de kunst verstaat om je in te palmen. Zijn aanpak is traag en beredeneerd. Je zult af en toe eens de behoefte hebben om hem aan te porren, want soms lijkt hij in het voorspel te blijven hangen.

Als hij echter goed op dreef is, dan kan je hem vrijwel alles laten doen wat je van hem verlangt. Hij is best te porren voor allerlei erotische nieuwtjes. En met zijn scherpe geest zal hij steeds de nieuwste snufjes weten te vinden. Deze ontdekkingsreiziger van de dierenriem zal alle mogelijke standjes en technieken toch minstens eenmaal willen uitproberen.

Vrij als hij is in zijn denken, is hij best te vinden voor vrije seks. Een vrijpartijtje met zijn drietjes zou hij wel eens een aantrekkelijk voorstel kunnen vinden. Deze man is steeds op zoek naar vernieuwing. Als je het met een Waterman-man te lang op de klassieke wijze doet, zal hij zich enorm gaan vervelen. Een seksavontuur met een Waterman-man betekent dus experimenteren in het liefdesspel.

Waterman-vrouw
Het seksueel leven van een Waterman-vrouw is heel wisselend. Bij momenten leeft ze zich uit als een seksueel beest, anderzijds kan ze soms maanden zonder seks leven. Ze doet alleen aan seks als ze ervoor “in the mood” is. Voor haar is seks niet zo belangrijk, ze heeft een vrij neutrale visie op seksualiteit. De Waterman-vrouw kan heel veel begrip opbrengen voor anderen, ook op seksueel vlak.

Is bijvoorbeeld je jongeheer wat klein uitgevallen of heb je de grootste moeite om een erectie te krijgen, maak je maar geen zorgen, deze vriendin/minnares neemt je zoals je bent. Ze zal er bovendien in slagen om je te brengen waar je wilt zijn. Als ze eenmaal haar zinnen op seks heeft gezet, dan maakt ze er wel iets speciaals van.

Haar inventiviteit en creativiteit zijn onuitputtelijk. Ze bedenkt techniekjes en standjes aan de lopende band. Iedere variatie wordt nog maar eens gevarieerd, dit maakt voor haar een groot deel van het genot uit. Ze geniet ervan erotische en opwindende dingen in je oor te fluisteren

De Waterman-vrouw is een liefdevolle minnares, zij het dan wel van het koele soort, zolang je maar haar vriend bent.

WIST JE DAT …? De erogene zones van de Waterman vooral de enkels en kuiten zijn?

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *