Seks met de astrologische Vissen

Het geheim van seks zit voor een gedeelte in de astrologie. Je sterrenbeeld vertelt je namelijk hoe je seksueel in elkaar steekt, bijvoorbeeld gepassioneerd wild, of romantisch teder. Deze keer nemen we het sterrenbeeld Vissen onder de loep. Natuurlijk moet je een horoscoop nooit al te serieus nemen, maar het kan toch handig zijn om te weten wat je kunt verwachten van de Vis en hoe je hem of haar het beste kunt verleiden.

Als je geboren bent tussen 19 februari en 21 maart is jouw sterrenbeeld Vissen.
Vissen hebben een wat mysterieus karakter vanwege hun gevoeligheid, het zijn dromers en ze fantaseren er flink op los. De liefde staat voorop in de relaties van dit sterrenbeeld. Seks is daarbij een emotioneel onderdeel. De Vis houdt van seks op zijn/haar tijd en houdt van verandering. Verlegenheid verdwijnt als sneeuw voor de zon op het moment dat de slaapkamer wordt bereikt. Vissen zijn meegaande personen, wat een nieuwe relatie vaak gemakkelijk maakt. Vissen zijn trouwe partners die zichzelf vaak op de tweede plaats zetten en het welzijn van de partner belangrijker vinden. De ideale partner voor de Vis staat met beide benen op de grond, en houdt hem/haar gegrond.

Daten met een Vis-vrouw

De Vis-vrouw is charmant, zacht en vrouwelijk. De ultieme bekoorster. Ze was al jong met seks bezig en heeft er een fijne smaak in ontwikkeld. Vrijen met haar is nooit ordinair of snel-snel. Het is altijd subtiel, innig, teder en emotioneel. Ze kan intens genieten en heel veel van iemand houden. En ze ziet er altijd zeer sexy en vrouwelijk uit, wat haar veel aanbidders oplevert. Ze heeft een man nodig die haar beschermt en koestert. Ze kan soms aan- en afhankelijk zijn, echter zal dit nooit overheersend zijn. Ze moet wel oppassen dat ze seks niet met liefde verwart.

Daten met een Vis-man

De mannelijke Vis is de ultieme romanticus. Hij zorgt voor rozenblaadjes, massages, kaarslicht en zachte muziek. Zijn enigszins geheimzinnige aantrekkingskracht doet de rest. Wat hij precies voor je voelt blijft vaag. Soms belt hij je dagenlang niet terug, maar je gaat er toch voor omdat hij zo’n tedere minnaar is. Vraag hem alleen niet om het ruigere werk. Zo wil hij zijn muze, zijn godin, zijn alles – jou dus – niet behandelen. Hij heeft echter een onrealistisch beeld wat betreft romantiek en blijft zoeken naar de perfecte vrouw. Deze man leeft in een droomwereld en heeft een vrouw nodig om hem gegrond te houden.

WIST JE DAT …? Vissen houden van avontuur en nieuwe situaties. En het gezegde ‘je als een vis in het water voelen’ geeft al een beetje de richting aan: voor de lekkerste seks zoekt de vis het water op. Dus als een Vis jou wat lijkt als lover, dan weet je wat je te doen staat!

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *