Seks met de astrologische tweeling

Het geheim van seks zit voor een gedeelte in de astrologie. Je sterrenbeeld vertelt je namelijk hoe je seksueel in elkaar steekt, bijvoorbeeld gepassioneerd wild, of romantisch teder. Deze keer nemen we het sterrenbeeld Tweeling onder de loep. Natuurlijk moet je een horoscoop nooit al te serieus nemen, maar het kan toch handig zijn om te weten wat je kunt verwachten van de Tweeling en hoe je hem of haar het beste kunt verleiden.

Door hun wispelturigheid kunnen Tweelingen  in de liefde nogal snel op iemand uitgekeken raken en hebben ze kortstondige relaties. Je kunt dus wel wat tips gebruiken als jij verliefd bent op een tweeling!

Tweelingen zijn dol op  jagen, maar zodra de buit binnen is, is de lol er vanaf en zijn ze alweer op zoek naar hun volgende prooi. Toch kan een tweeling ook best trouw blijven. Wat voor hem/haar dan belangrijk is, is dat de relatie spannend is.
De tweeling blijft wel een charmeur en dol op versieren. Zijn/haar aandacht zal  niet lang op dezelfde persoon gericht blijven.

Het seksleven van de tweeling moet spannend en afwisselend zijn, anders  raakt de tweeling snel uitgekeken. Als partner van een tweeling kan dit je weleens onzeker maken, maar dit is dus echt iets wat bij de tweeling hoort.

Tweeling man
De tweelingman is een opwindende partner. Hij zorgt voor veel verrassingen en neemt je zo mee naar Parijs. Ze zijn erg charmant en grappig. Als jij van spontane mannen houdt, dan is dit jouw ideale man. Je beleeft met hem veel plezier en ze zijn erg sexy. Als jij hem zijn vrijheid geeft en hem het gevoel geeft dat hij zelfstandig is, kan je heel ver komen met deze charmante man.

Tweeling vrouw

De tweeling vrouw is erg wispelturig: Ze wisselt net zo makkelijk van kledingstijl als van partner. Deze veranderstijl maakt haar ook erg spannend voor haar partner: Ze wisselt zo van braaf naar vamp. Als partner moet je tolerant zijn: ze houdt van avontuur en affaires.

WIST JE DAT…? De gebieden tussen de oren, tenen en vingers de erogene zones van de tweeling zijn?

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *