Seks met de astrologische stier

Het geheim van seks zit voor een gedeelte in de astrologie. Je sterrenbeeld vertelt je namelijk hoe je seksueel in elkaar steekt, bijvoorbeeld gepassioneerd wild, of romantisch teder.
In een horoscoop spelen verschillende factoren een rol. De Maan toont de innerlijke emoties die invloed kunnen uitoefenen op de manier waarop je tegen seks aankijkt. Venus en Mars tonen het vermogen tot intimiteit. Natuurlijk moet je een horoscoop nooit al te serieus nemen, maar het kan toch handig zijn om te weten wat je kunt verwachten van de stier en hoe je hem of haar het beste kunt verleiden.

De Stierman

De Stierman houdt niet van wisselende liefdesavonturen. Hij zoekt vooral vaste relaties, die diepgaande gevoelens mogelijk maken. Heeft hij eenmaal de ware gevonden, laat hij hem of haar niet zo snel meer los. Hij is een sensuele en belangstellende partner, die met zijn geliefde door dik en dun gaat. Een Stierman is ook erg gevoelig voor alles wat mooi is. Zorg er als vrouw dus voor dat je uiterlijk tip-top is en draag mooie lingerie. Omdat de Stier over het algemeen een genotsmens is, is hij een erg tedere en erotische liefhebber met veel behoefte aan knuffelen. Houd er wel rekening mee dat de stier wat traag op gang komt in bed en je dus alles uit de kast moeten halen om hem te behagen. Maar eenmaal opgang, neemt hij uitgebreid de tijd voor seks om na afloop heerlijk in slaap te vallen.

De Stiervrouw

De Stiervrouw profiteert van Venus, want ze wordt door haar beheerst. Zij houdt diep in haar hart van verleiden. Maar wanneer je haar verwent met cadeautjes zoals parfum en sieraden bij een romantisch muziekje bij kaarslicht, hebt je als man al heel wat bereikt. De stiervrouw is geen type voor one-night-stands en vluchtige relaties. Als ze eenmaal de juiste heeft gevonden, laat ze hem niet meer los en verdedigt hem tegen alle concurrenten. De wat bezitterige Stiervrouw wil ook graag horen hoe mooi ze is, dus roep het liever te vaak dan te weinig. Stiervrouwen wekken de indruk gemakkelijk mannen te verslinden, maar om rauwe seks gaat het beslist niet. De Stiervrouw valt op luxe en charmes, en zoekt een man in bed die haar ‘smaakvol’ benadert. Lukt dat, dan heb je aan de vrouwelijke Stier geen dolle Stier in bed maar een sensuele poes.

WIST JE DAT …? Personen met het sterrenbeeld stier opgewonden raken van langzame seks? Daar tegenover staat dat het sterrenbeeld stier afknapt op rauwe seks.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *