Seks met de astrologische Schorpioen

Het geheim van seks zit voor een gedeelte in de astrologie. Je sterrenbeeld vertelt je namelijk hoe je seksueel in elkaar steekt, bijvoorbeeld gepassioneerd wild, of romantisch teder. Deze keer nemen we het sterrenbeeld Schorpioen onder de loep. Natuurlijk moet je een horoscoop nooit al te serieus nemen, maar het kan toch handig zijn om te weten wat je kunt verwachten van de Schorpioen en hoe je hem of haar het beste kunt verleiden.

De Schorpioenman
Val je voor een Schorpioen-man, dan kies je voor een heel passioneel dier. Zijn instinct is onfeilbaar waar het vrouwen betreft. Duik je met een Schorpioen in bed, zet dan je preutsheid maar opzij Schorpioenen zijn intens en dat merk je bij de Schorpioenman in de liefde! Als hij besluit dat hij jou wil, merk je dat heel duidelijk, maar soms moet je even zijn aandacht trekken. Spreek zijn mysterieuze kant aan en zorg dat jullie samen gaan fantaseren over wat je verwacht en wat hij kan verwachten, succes verzekerd!
Als je hem hebt verleid, zijn binnen zijn grenzen (want die zijn er echt wel) de mogelijkheden onbegrensd. Een Schorpioenman is passioneel, sensueel en bovenal: loyaal. Hij is ook in de liefde ambitieus en zal zijn uiterste best doen om het naar je zin te maken. Hij geniet als hij merkt dat jij aan ook het genieten bent! De schorpioenman kan hierbij wat eigenzinnig zijn en denken dat hij weet wat je leuk vind: help hem wanneer hij niet op het goede spoor zit en vertel vooral wat je wil.
Wat je bij Schorpioenmannen  in de gaten moet houden zijn zijn extreme kantjes. Maak dus vooral ook duidelijk waar jouw grenzen liggen. Hij zal anders proberen zijn erotische fantasieën op jou uit te leven, en dat zijn er heel wat. Zijn energie is groot en allesverslindend!

De Schorpioenvrouw
Je zal heel wat in je mars moeten hebben om deze vurige vrouw aan te kunnen. Seks is voor haar een primaire levensbehoefte..Schorpioenvrouwen zijn intens en mysterieus en vaak is Tantrische Seks dan ook iets wat enorm aanspreekt. Met name in het voorspel is haar geheimzinnige kant vaak goed te zien. Spannende plekjes, spannende situaties, ze is er dol op, maar let op: niet altijd is haar geheimzinnigheid bedoeld als voorspel . Erover praten doet ze graag, maar voordat ze dat met jou wil doen zul je eerst moeten laten zien dat jij even loyaal naar haar zult zijn als andersom. “Zomaar even” staat niet in haar woordenboek!
Als je  klaar voor bent voor seks met de schorpioenvrouw,,mag je op vuurwerk rekenen. Haar passie is allesverslindend
Iets wat bij veel Schorpioenvrouwen heel goed werkt is: aankijken. Kijk haar tijdens het vrijen diep in haar ogen, je zult merken dat ze daar erg gevoelig voor is en zich emotioneel dan helemaal bij je kan laten gaan. Vrijen met een Schorpioen-vrouw kan een urenlange onderneming zijn tot je uitgeput en tevreden naast haar in slaap valt.

 WIST JE DAT …? Personen met het sterrenbeeld Schorpioen vaak eerst lezen over seks en wat er allemaal kan. Tijdens de seks willen ze de trucjes en technieken waarover ze gelezen hebben, dan ook al te graag uitproberen.
 

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *