Seks met de astrologische Ram

Het geheim van seks zit voor een gedeelte in de astrologie. Je sterrenbeeld vertelt je namelijk hoe je seksueel in elkaar steekt, bijvoorbeeld gepassioneerd wild, of romantisch teder. Deze keer nemen we het sterrenbeeld Ram onder de loep. Natuurlijk moet je een horoscoop nooit al te serieus nemen, maar het kan toch handig zijn om te weten wat je kunt verwachten van de Ram en hoe je hem of haar het beste kunt verleiden.

Rammen worden beheerst door Mars, de stormachtige geliefde van Aphrodite. In hen brandt een hartstochtelijk vuur dat steeds opnieuw gevoed moet worden. De Ram is een directe verleider, voortdurend op zoek naar opwinding en sensatie. Een Ram neemt graag het initiatief en is niet bang om seksueel te experimenteren, wat betekent dat de partner van de Ram iemand moet zijn die overal voor open staat. Omdat erotiek erg belangrijk is, is een geestelijke band bij dit teken van belang. En of de Ram nog niet genoeg eisen stelt, wil hij/zij zich ook zeker voelen in een seksuele relatie, uit vrees dat jaloezie de kop opsteekt.

De mannelijke Ram
Hij deinst niet terug voor een overkokend gevoel van verlangen, voor felle seks of een driehoeksverhouding. Hij gaat voor de heftige strijd. Begin je iets met hem, bewaar de lieve seks, kussentjes en kaarsjes dan maar voor een andere minnaar. Trek je netkousen aan en breng hem dan naar plekken waar verbodsborden staan. Dat windt hem meer dan op! Een Ram-man moet in alle gevallen zijn vrijheid behouden, hij wil zich niet aan je binden en je mag hem ook niet aan de ketting vastleggen.

Hoe verleid je een mannelijke Ram?
Speel met zijn haar en streel over zijn lippen met je vinger. Kijk hem hierbij recht in de ogen! Kus hem vervolgens vol en passioneel, maar toch zachtjes op de mond. Tong binnenhouden om de spanning op te voeren!

De vrouwelijke Ram
Evenals de Ram-man is ook de Ram-vrouw bijzonder aantrekkelijk en avontuurlijk. Ze is dol op spelletjes en heeft het verleiden uitgevonden. Spanning en sensatie, daar gaat ze voor! Op rode stiletto’s en met strakke truitjes aan gaat ze op mannenjacht. In de liefde is ze licht ontvlambaar. Een blik, een gebaar, een paar fraaie ogen en het hart van de Ram-vrouw is veroverd. Ze gaat concurrentiegevechten daarbij niet uit de weg, in tegendeel, ze laat zien hoe een Ram kan vechten. Wordt ze teleurgesteld, dan aarzelt ze niet lang over een breuk, want in haar romantische voorstelling van de liefde is geen plaats voor teleurstellingen en verwondingen.

Hoe verleid je een vrouwelijke Ram?
Kijk haar recht in de ogen en streel haar wangen met je wijsvinger, bijna zonder haar aan te raken. Raak haar lippen aan met je wijsvinger en streel er zachtjes over. Speel met haar haar en streel het langzaam. Fluister daarbij zachtjes zoete woordjes in haar oor!

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *