Seks met de astrologische Leeuw(in)

Het geheim van seks zit voor een gedeelte in de astrologie. Je sterrenbeeld vertelt je namelijk hoe je seksueel in elkaar steekt, bijvoorbeeld gepassioneerd wild, of romantisch teder. Deze keer nemen we het sterrenbeeld Leeuw onder de loep. Natuurlijk moet je een horoscoop nooit al te serieus nemen, maar het kan toch handig zijn om te weten wat je kunt verwachten van de Leeuw en hoe je hem of haar het beste kunt verleiden.

De Leeuw is het meest dominante, spontane, creatieve en extraverte teken van de hele dierenriem. Met hun grootse uitstraling en persoonlijkheid, zijn het de vorsten onder mensen, net zoals de leeuw de koning van het dierenrijk is. Ze zijn ambitieus, moedig, dominant, wilskrachtig, positief, onafhankelijk en zelfverzekerd. Maar hoe zit het eigenlijk met hun seksuele aantrekkingskracht en beleving?

De Leeuw–man
De mannelijke Leeuw heeft een levendig karakter en groot atletisch vermogen. Dit zet de Leeuw-man niet zozeer voor pleziertjes in, maar om zijn ambities te bevorderen en zijn horizon te verruimen. Zijn charme is groot. In de praktijk pocht de Leeuw-man graag over zijn prestaties en vindt het leuk om bewondering bij anderen op te wekken. Zowel bij andere mannen, als bij de vrouw met wie hij in bed stapt. Zij zal overladen worden met vleierij, tot hij zijn zin heeft en daarna verandert in een lui wezen dat bediend wil worden. Hou je van (be)dienen, neem dan een Leeuw-man. Hij zal voor lang de jouwe zijn!

De Leeuw–vrouw
Heb je een vrouwelijke Leeuw in het vizier, berg je dan maar. Ze is een uitsloofster ten top. Door als een diva te paraderen windt ze elke man om haar vinger. Eenmaal in bed weet je niet wat je meemaakt. Ze is hartstochtelijk, vurig, uitmuntend en.. een groot actrice! Jou ziet ze dan ook enkel als haar publiek om haar passievolle kwaliteiten te tonen. Met haar partners neemt ze het niet zo nauw als ze beweert. Windt iemand haar op, dan kan ze er onbesuisd op af gaan. De Leeuw-vrouw heeft een mannelijke houding, dus romantiek is niet speciaal nodig. En dat zullen de mannetjes prettig vinden. Met een Leeuwin kun je direct in actie komen!

WIST JE DAT…? Vertel de Leeuw vooral hoe fantastisch hij/zij is en vergeet daarbij vooral niet de erogene zone van de Leeuw, namelijk de rug en in het bijzonder onder aan de ruggegraat. Als je dat doet, dan gaat deze dominante Leeuw(in) maar al te graag voor je op zijn/haar rug liggen!

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *