Seks met de astrologische Kreeft

Het geheim van seks zit voor een gedeelte in de astrologie. Je sterrenbeeld vertelt je namelijk hoe je seksueel in elkaar steekt, bijvoorbeeld gepassioneerd wild, of romantisch teder. Deze keer nemen we het sterrenbeeld Kreeft onder de loep. Natuurlijk moet je een horoscoop nooit al te serieus nemen, maar het kan toch handig zijn om te weten wat je kunt verwachten van de Kreeft en hoe je hem of haar het beste kunt verleiden.

De Kreeft man
Je zal niet snel overdonderd worden door een Kreeft man. Hij is erg voorzichtig en zal je op zijn gemak benaderen. Ook is hij bang voor een afwijzing. Dus wil je toch die leuke Kreeft man, dan kan je beter zelf de stap zetten. Gelukkig wordt een Kreeft man wel gemakkelijk verliefd en dan is niets teveel. Hij is erg romantisch en zal je op handen dragen. Verder houdt hij van veel fysiek contact en is hij erg aanhankelijk. Dus in bed kom je niet veel te kort. Wel zal je veel geduld moeten hebben om hem te doorgronden.
Kreeft mannen zijn fantastische mannelijke beschermers, eigenlijk de prins op het witte paard. Hou je ervan om verzorgd te worden, en wordt je warm van genegenheid, sensualiteit en romantiek, ga dan op zoek naar de Kreeft man.

De Kreeft vrouw
Ben je op zoek naar een sensuele vrouw met passie, dan past de Kreeft vrouw wel bij jou. Laat je niet op het verkeerde been zetten door haar koele buitenkant. Je hebt wat geduld nodig om een Kreeft vrouw te veroveren en ze zal zeker niet als eerste de stap zetten. Ze voelt zich vaak onzeker en met name in relaties. De behoefte aan bevestiging van jouw liefde voor haar is erg groot. Hoe meer bevestiging ze krijgt, hoe liever ze wordt. Maar zodra de onzekerheid weg is dan kan ze bezitterig worden.
Een Kreeft vrouw is een perfecte match voor een man die houdt van romantiek. Ze is erg vrouwelijk, geduldig en sensueel. Geef haar wat ze wil en dan is jullie relatie gezond en duurzaam.

WIST JE DAT?…… Bij een Kreeft zijn de meest erogene zones de borst en de buik, maar de Kreeft moet eerst een beetje opgewonden zijn, bijvoorbeeld door een tijdje hartstochtelijk te kussen. De tepels kunnen -zowel voor mannelijke als vrouwelijke Kreeften- buitengewoon gevoelig zijn waardoor tederheid meestal sterker zal prikkelen dan een te grove aanraking. Kreeften houden van vrijen op plaatsen waar ze niet gestoord kunnen worden; of dat binnen of buiten is maakt op zich niet zoveel uit.
 

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *