Seks met de astrologische Boogschutter

Het geheim van seks zit voor een gedeelte in de astrologie. Je sterrenbeeld vertelt je namelijk hoe je seksueel in elkaar steekt, bijvoorbeeld gepassioneerd wild, of romantisch teder. Deze keer nemen we het sterrenbeeld Boogschutter onder de loep. Natuurlijk moet je een horoscoop nooit al te serieus nemen, maar het kan toch handig zijn om te weten wat je kunt verwachten van de Boogschutter en hoe je hem of haar het beste kunt verleiden.

De Boogschutterman

Val je voor een Boogschutterman, dan kies je voor een dier dat altijd op jacht is naar zijn prooi. Het meest uitdagende voor een Boogschutter is ‘de jacht’ op zich. Zelfs in een menigte, op straat of in een publieke gelegenheid, dwaalt zijn blik door de massa, op zoek naar wat leuks om op te jagen. Een Boogschutter-man is onverzadigbaar, hij kan levenslang drie of vier vriendinnen hebben maar op tijd en stond zorgt hij voor vernieuwing in zijn harem. Zijn seksuele appetijt is groot, hij kan het zonder problemen drie of vier keer per dag doen. Na de wilde vrijpartij gaat hij er haastig vandoor, met het excuus dat hij dringend nog iets te doen heeft.

In bed is hij een avonturier. Seks bedrijven met een Boogschutter is nooit vervelend. Hij experimenteert graag en met zijn meeslepende overtuigingskracht kan hij je gemakkelijk overhalen dingen te doen die je nog nooit eerder gedaan hebt. Op meesterlijke wijze leidt hij het seksuele spel. Hij weet hoe hij een vrouw een orgasme moet bezorgen en legt zich daar ook op toe. Hij gebruikt zowel zijn tong als zijn handen om je erogene zones te prikkelen. Het gevoel van twee in elkaar verstrengelde lichamen vindt hij heerlijk. De Boogschutter kickt vooral op de benen van een vrouw. Sexy panty’s en korte shortjes hebben een enorm prikkelende uitwerking op hem. Het dragen van hoge laarzen kan de Boogschutter uitzinnig maken.

De boogschuttervrouw
Als temperamentvol vuurteken zal de Boogschutter-vrouw er geen gras laten over groeien. Het voorspel beperkt ze tot het hoogstnoodzakelijke. Al snel komt ze tot het hoofdmenu waar ze meerdere orgasmen na elkaar consumeert. Voor een kort pleziertje moet je bij haar niet zijn. Indien je haar niet tot een hoogtepunt kan brengen, dan zal ze zichzelf wel verwennen. Met een Boogschutter-vrouw naar bed gaan kan vrij gemakkelijk lijken, maar toch speelt ze graag een kat-en-muis-spelletje. Ze warmt haar geliefde op en gaat dan gewoon uitdagend op de rug liggen. Ze is een meesteres in het samentrekken van de spieren van de vagina. Dit verhoogt uiteraard het seksuele genot van de man. Na de seksuele daad zal ze achterover gaan liggen, steekt ze lui een sigaret op of nipt ze van haar glas wijn. Diep van binnen is ze een ideaalzoeker, in ieder opzicht. Ook op seksueel vlak is ze steeds op zoek naar ‘het hoogst haalbare’. Vaak blijft ze achter met een vaag gevoel van ontevredenheid.

Haar voorliefde voor spontaniteit en natuurlijkheid uit zich ook in haar seksualiteit. Ze zal zich meestal niet erg aangetrokken voelen tot het gebruik van allerlei speeltjes waaronder vibrators en erotische sprays maar eerder verlangt ze naar de ultieme vurige samensmelting met een ander teken van het sterrenstelsel.

 WIST JE DAT …? Personen met het sterrenbeeld Boogschutters geboren zijn voor het avontuur. Seks is voor hen een bijzonder avontuurlijke bezigheid. Ze houden ervan om seks te beleven op alle mogelijke plaatsen die je maar kan bedenken: in een tent, in de duinen, in de wijde natuur… Thuis kan natuurlijk ook, maar dat is lang niet zo spannend.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *