Red on the head, fire in bed

Meisjes met rode haren, die kunnen kussen, dat is niet mis.
Meisjes met rode haren, kunnen je zeggen wat liefde is.


Het hebben van rode haren leidt tot een hoop associaties en er worden geregeld opmerkingen over gemaakt.
Kom je uit Ierland? Heks! Hé vuurtoren! Wanneer wordt het stoplicht groen? Roodkapje! Teveel wortels gegeten?! En zelfs: ben je verwekt tijdens de menstruatieperiode van je moeder?

Voor de roodharigen onder ons: het is natuurlijk niet alleen maar kommer en kwel.
Want wie kent het liedje ‘Meisjes met rode haren’ niet? Ook de spreuk “Red on the head, fire in bed” zal iedereen met rode haren wel eens eerder hebben gehoord. In het eerste weekend van september wordt er speciaal voor roodharigen een “Roodharigenweekend” georganiseerd, waar mensen uit diverse landen op afkomen. In de modellenbranche is er trouwens grote vraag naar mannelijke en vrouwelijke fotomodellen met natuurlijk rood haar. Wie weet word je wel ontdekt die dag!

Ondanks de diverse pesterijen zitten er dus ook best veel leuke kanten aan het hebben van rode haren. Van mensen met rood haar wordt vaak gezegd dat ze temperamentvol en sensueel zijn. Dat soort eigenschappen kunnen de bedprestaties alleen maar ten goede komen. Bovendien heeft een recent onderzoek aangetoond dat roodharigen meer seks hebben dan mensen met een andere kleur haar.
Zoek je dus een beetje passie in je relatie of houd je van iemand die de boel op stelten kan zetten tijdens een avondje stappen? Dan moet je bij een roodharige zijn. En misschien is dát wel een goed antwoord voor het geval je weer eens een flauwe opmerking naar je hoofd krijgt.

WIST JE DAT …? De roodharige mens met uitsterven bedreigd is? Op dit moment is nog circa 1 procent van de wereldbevolking roodharig, maar over 100 jaar zie je ze niet meer. Dit komt doordat andere haarkleuren dominanter zijn dan rood.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *