Poetsbeurt met happy ending..

Op doe-vriendelijk-dag (17 februari) kan je natuurlijk aankomen met een bosje bloemen. Ook heel lief, maar weet je waar je jouw vriendin echt heel blij mee maakt? Thuiskomen in een schoon huis.

Ondanks dat vrouwenemancipatie nu al jaren bestaat is waarschijnlijk ook bij jou de verdeling in het huishouden nog steeds oneerlijk verdeeld. Over het algemeen steken vrouwen ruim twee keer zoveel tijd in seks als mannen.

Niet slim van de mannen, want wat blijkt: mannen die meehelpen in het huishouden hebben vaker seks! Maar liefst 72 procent van de mannen die huishoudelijke klusjes doet, heeft elke dag seks. Van de mannen die niet helpen in het huishouden, heeft slechts 10 procent dagelijks seks. Een groot verschil dus.

Waar je je vriendin het meest blij mee maakt is stofzuigen, gevolgd door de afwas en de was. Af en toe de stofzuiger door het huis halen levert je dan ook de meeste seks op!

Wil jij niet elke dag seks, maar vind je één keer in de week ook al prima, dan kan je beter de afwas doen. Van de mannen die dat doet heeft 84 procent één keer in de week seks.
Lijkt je dat weinig? Van de mannen die helemaal niks doen heeft maar 6 procent één keer in de week seks.

En heb je net de keuken gepoetst en wil je vriendin je belonen met een heerlijke vrijpartij, dan kan je daarna weer opnieuw beginnen. Voor zowel mannen als vrouwen is de keuken namelijk de meest favoriete plek om seks te hebben, op de slaapkamer na dan.

WIST JE DAT…? je met een uur poetsen zo’n 250 kcal verbrandt? Een schrale troost dus als je geen lieve man hebt die je helpt in huis.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *