Plezier op het toilet

Seks op een andere plek dan in of op bed is voor velen de ultieme fantasie. De spontane actie en het idee dat je betrapt kan worden is ontzettend opwindend. Wat dacht je van het toilet?

De meeste mensen hebben seks op een privé plek. Een plek waar jij en je vriend of vriendin zich volledig aan elkaar over kunnen geven zonder dat er toeschouwers bij zijn. Sommigen hebben juist seks buiten de deur en kicken erop dat anderen hen mogelijk kunnen zien of horen. Seks op ongewone plaatsen geeft een extra spanning en kan de seksbeleving verhogen, alsof je het voor het eerst doet. Het toilet is daarvan een sprekend voorbeeld: intiem maar op sommige plekken toch openbaar.

Betrapt worden hoort bij de risico’s van dit seksspel. Op een paar rode wangen na en leuke gesprekstof voor met je vrienden in het café, zal niemand er in de meeste gevallen lang van wakker liggen. Tenzij je betrapt wordt door de mogelijke eigenaar van bijvoorbeeld een restaurant. Grote kans dat je dan een volgende keer niet meer welkom bent. Het toilet op school met dat ene nieuwe vriendje of vriendinnetje is ook oppassen geblazen. Een fikse taakstraf is namelijk wellicht het risico. Bovendien weet dan heel de school wat je uitgespookt hebt! Uit onderzoek blijkt dat toiletten op de meest uiteenlopende plekken dienst doen voor een leuk pleziertje: in het zwembad, in de bioscoop, in de trein, in de discotheek, op de hockeyclub of tijdens de ferrytocht naar London. Zelfs op het toilet bij schoonouders schijnen mensen nog opgewonden te kunnen raken!

Als het je wat lijkt, is het in ieder geval handig om op een paar dingen te letten. Ten eerste de grootte van het toilet: is er voldoende bewegingsruimte om een standje te doen wat jullie beide prettig vinden? Daarnaast is een schone wc een must. Je wilt niet afgeleid worden door je broek die op je enkels hangt en over de vieze vloer sleept. Let bij de keuze van de toiletruimte op de mogelijke aanwezigheid van jonge kinderen en voorkom dat hun ouders dingen moeten uitleggen waar ze wellicht nog niet aan toe zijn.
Als je eenmaal in die spontane flow zit met je lover, vergeet dan vooral geen anticonceptie te gebruiken! De rush komt snel, maar de gevolgen net zo hard. Al slik je als meisje de pil, of draag je een spiraaltje, nuvaring of Implanon, vergeet dan niet de kans op soa’s als jullie je allebei niet extra beschermen. Double Dutch betekent dat je naast het condoom nog een ander anticonceptiemiddel gebruikt. Zo ben je zowel tegen zwangerschap als tegen soa beschermd.

Voor de meer gevorderden is wellicht het toilet van een vliegtuig nog een uitdaging. Als het je lukt om ongezien samen binnen te komen is het nog een hele klus om in die kleine ruimte je draai te vinden. Maar als je slaagt, dan ben je wel meteen ‘lid’ van de zogenaamde ‘Miles High Club’. Ook hier geldt; bescherm jezelf goed terwijl je in hogere sferen raakt!

WIST JE DAT?… Een restaurant in Toronto probeerde een paar jaar geleden klanten te trekken met een wel heel bijzondere Valentijnsactie: gasten werden aangespoord om seks te hebben op het toilet. Als het toilethokje bezet was ging aan de buitenkant een lichtje branden. Het personeel was geïnstrueerd om te controleren of het lampje twee keer flikkerde, wat betekende dat twee mensen tegelijk naar binnen waren gegaan.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *