Passie voor de liefde

In het begin van een relatie maakt iedereen een passionele eerste periode door. Jullie zijn erg verliefd en kunt maar geen  genoeg van elkaar krijgen. Alles wat je doet draait om elkaar en je ervaart een tomeloze hoeveelheid energie. Als in elke relatie neemt deze passie geleidelijk aan af, wat moet je doen als die passie (gedeeltelijk) verdwenen is?

Het kan best lastig zijn om de passie weer terug te krijgen in je relatie. Het  is soms best hard werken om het toch maar weer leuk en spannend te maken. Met deze eenvoudige tips kan je van je ‘liefdeswaakvlam’ weer een groot kampvuur maken:

1 Flirten
Om de seksuele spanning weer aan te wakkeren, en dat tintelende gevoel terug te krijgen, moet je even een paar stappen terug in je relatie en weer beginnen met flirten. Dat kan met dubbelzinnige sms’jes, een echte date of een avondje uit waar je doet alsof je elkaar niet kent. Wedden dat de temperatuur meteen een paar graden stijgt?

2 Kleed je om
Ook al eten jullie thuis een simpele pasta, verzorg jezelf goed en trek iets leuks aan. Altijd in die trainingsbroek en met ongekamde haren aan tafel verschijnen, is misschien wel comfortabel, maar zeker niet spannend.

3 Doe iets nieuw
Nieuwe dingen doen is spannend, en als je ze samen doet versterk je jullie band. Een nieuwe hobby, je inzetten voor een buurtvereniging, samen gaan sporten, een romantische film, verrassingsweekends plannen… het kan allemaal.

4 Seks

Seks en intimiteit: daar mag je niet op besparen. Laat vermoeidheid  niet in de weg staan, maar onderhoud je seksleven. Ook al moet je de volgende ochtend vroeg weer op, het hoeft echt niet altijd een uitgebreide vrijpartij te zijn, soms is 10 min. al genoeg! Hoe vaker je het doet, hoe vaker je zin hebt in seks, dat is bewezen!

Verwar passie niet met liefde, de passie kan tijdelijk weggaan, maar de liefde moet blijven als je een kans van slagen wilt hebben in je relatie. Als de liefde blijft zal de relatie een periode van afwezigheid (weinig tijd voor elkaar) overwinnen!

WIST JE DAT…? Passie energie geeft? Wanneer het om seksualiteit gaat, zorgt passie ervoor dat je je helemaal kan laten gaan.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *