Pakjesavond: zoet of stout?

Op 5 december is het pakjesavond en dus reden genoeg om je lief te verrassen. Dat kan zoet, met pepernoten en chocoladeletters, maar ook stout met een spannend pakje!

Ben je de Sinterklaasliedjes en surprises zat en wil je het dit jaar eens anders doen? Maak het Sinterklaasfeest dan sexy! Pakjesavond krijgt een hele andere lading als je een stout pakje aantrekt en je vriend/vriendin verrast. Seksenzo geeft je wat tips:

Zorg dat je even de tijd hebt om je om te kleden en op te tutten. Schiet nog even onder de douche of doe een lekker geurtje op. Zorg dat je van tevoren hebt nagedacht over een spannende outfit. Dat kan bijvoorbeeld die sexy lingerie zijn waar hij/zij zo opgewonden van wordt. Laat je creativiteit de vrije loop!

Heb je een alles bedekkende jas en een grote dosis lef? Dan maak je het Sinterklaasfeest helemaal af door naar buiten te glippen, hard op de deur te bonzen en jezelf als cadeau aan te bieden. Zorg wel dat je 100% zeker weet dat jullie alleen zijn en het donker is buiten, om gênante momenten te voorkomen.

Heb je wat minder lef maar vind je het wel leuk om Sinterklaas sexy te vieren? Het kan ook heel spannend zijn om kruidnootjes van elkaars lijf af te eten!

Hoe dan ook veel plezier!

WIST JE DAT…? Oorspronkelijk het Sinterklaasfeest (naast een kinderfeest) ook een seksuele betekenis heeft gehad? Het stamt waarschijnlijk af van de omkeringsfeesten uit de klassieke oudheid. Hierbij werden meisjes door vermomde jongens met roedes en twijgen geslagen, bij voorkeur op de genitaliën. Een slag met de roede betekende geen straf; het werd eerder beschouwd als een levensverwekker.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *