Op een oude damesfiets moet je het leren!

Dat een meisje een relatie krijgt met een man die veel ouder is dan zijzelf, dat is iets wat je vaak hoort. Er zijn vele voorbeelden te noemen en niemand kijkt er meer van op. Wel krijg je als jonge vrouw vaak te horen dat het vast om het geld te doen is. Maar de laatste tijd is de ‘cougar’ vrouw helemaal hot!

Wat is een ‘cougar’ vrouw nu eigenlijk? Dat is een vrouw op leeftijd die graag met jonge mannen date. Bekende voorbeelden zijn Patricia Paay en Demi Moore. Maar wat is er nu zo aantrekkelijk aan deze vrouwen?

Het ligt misschien voor de hand dat je als jongen valt op een mooie (jonge) meid, die veel energie heeft en vol in het leven staat. Toch blijkt dat jongens en mannen ook geregeld vallen op rijpere vrouwen. De reden hiervan is dat oudere vrouwen vaak veel meer seksuele ervaring hebben. Ze staan open voor ongegeneerde seks en kennen eigenlijk geen remmingen. En wat wil je nu meer als jonge man?

Verder zijn deze vrouwen ook erg verzorgd, aantrekkelijk, zelfverzekerd en niet te vergeten zelfstandig. Zit je niet te wachten op een meisje wat continu je aandacht wil en onzeker is over zichzelf en jullie relatie? Probeer eens een ‘cougar’ vrouw.

De oudere vrouwen zien een jonge man ook wel zitten. Ze zijn knap, hebben nog een heerlijk strak lichaam en zijn onuitputbaar in bed. Dus jongens, hou je ogen open en richt je pijlen eens op die mooie oudere vrouw in de kroeg. Wie weet wat voor spannende nachten je tegemoet gaat!

WIST JE DAT?…. Tegenwoordig de MILF ook erg in trek is. MILF staat voor ‘Mom I would Like to Fuck’. Ruud de Wild houdt sinds 2009 elk jaar de MILF verkiezing. In 2011 werd Doutzen Kroes verkozen tot MILF 2011 en dit jaar was de eer voor Chantal Janzen. En zeg nou zelf, wie wil hier nou niet een keer de nacht mee doorbrengen?!

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *