Naar Rusland voor de borsten, naar Congo voor de piemels

Het is alweer bijna zomer en de vakanties komen in zicht. Weet je al waar jij heen gaat dit jaar? Mocht je nog niets geboekt hebben, dan lijkt een van de onderstaande bestemmingen je misschien wel wat.

Veel mannen (en ook vrouwen) houden van grote borsten. Het gezegde ‘klein maar fijn’ is lief bedoeld, maar een schamel A-cupje wordt meestal niet nagekeken. Ben jij gek op grote borsten? Via TargetMap kun je met enkele klikken zien wat de gemiddelde cupmaat is over de hele wereld!

Als je van grote borsten houdt, blijkt dat je in Rusland en Scandinavië de mooiste uitzichten hebt. In deze landen is de gemiddelde cupmaat namelijk groter dan cup D. Houd je van grote borsten maar zit een reisje er met de economische crisis niet in? Dan is een vakantie in eigen land ook prima! De Nederlandse dames hebben gemiddeld namelijk een cup D. In populaire vakantielanden als Frankrijk en Griekenland geldt de C cup als gemiddelde; in Spanje en Portugal hebben de dames gemiddeld een B cup.

Voor degenen die meer interesse hebben in de lengte van de penis, heeft TargetMap eveneens online een wereldkaart beschikbaar. De langste piemels bevinden zich met name op het zuidelijk halfrond. In Afrika (Congo, Sudan, Ghana) en Zuid-Amerika (Colombia, Venzuela, Bolivia) zijn penissen gemiddeld tussen de 16,1 en 17,9 centimeter lang. De kortste piemels vindt je in Azië, want in bijvoorbeeld Thailand komen ze niet verder kan een gemiddelde 10,1 centimeter. Maar goed, een mooi land is het wel. Ook als je van lange piemels houdt is Nederland een prima vakantieland. De Nederlandse jongeheren hebben namelijk een gemiddelde lengte van 15,9 centimeter.

Mocht je (ongeacht de grootte van borsten of piemel) een leuke vakantieliefde tegen het lijf lopen, zorg dan in elk geval dat je veilig vrijt. Tijdens de vakantieperiode wordt er over het algemeen meer risico gelopen en een SOA is het minst leuke souvenir dat je mee terug kunt brengen.

WIST JE DAT…? Vrouwen een lange penis over het algemeen niet zo belangrijk vinden? De dikte wordt vaak belangrijker gevonden, omdat dit meer gevoel oplevert bij vrouwen. Maar bovenal willen ze vaak een liefdevolle en romantische man.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *