Mysterie flirten voor mannen

Het kan  kan oneerlijk verdeeld zijn  zijn in de wereld. Het lukt die ander altijd om de leukste vrouw mee naar huis te krijgen en jij hebt daarentegen veel meer moeite om iemand te versieren. Gelukkig is er voor jou de “Mysterie method”!

De ”Mysterie method” is bedacht door Erik von Markovyk, die zichzelf Mysterie noemt. Hij was het zat om altijd de nerd te zijn en ontwikkelde een methode om vrouwen te versieren en te verleiden.

Mysterie heeft zijn methode onderverdeeld in drie delen.Het eerste deel is aantrekkingskracht. Hierbij open je het gesprek met een groepje mensen. Dit moet je zo snel mogelijk doen, het liefst binnen drie seconden. Maak hierbij gelijk duidelijk dat je maar even kan blijven. Na deze opening maak je een opmerking waaruit het lijkt alsof je je niet tot haar aangetrokken voelt, zonder haar te beledigen. Eigenlijk het tegenovergestelde van een openingszin dus. Hierdoor gaat zij zich afvragen of je haar wel leuk vindt. Je lijkt voor haar onbereikbaar, waardoor ze meer interesse heeft in jou. Hierna is het tijd om een gesprek met haar te beginnen. Hierbij ga je in op persoonlijke eigenschappen, zodat zij tot de conclusie komt dat het niet alleen om haar uiterlijk gaat.

Hierna ga je de tweede fase in, de comfortfase. Laat zien dat jullie een connectie hebben. Dit kan je doen door haar vragen te stellen en geïnteresseerd in haar te zijn. Het doel is haar nummer te krijgen of om haar te zoenen. Doe dit niet te snel, als zij zich nog niet bij jou op je gemak voelt, zal ze niet verder met je willen spreken. Je kunt haar nummer krijgen door voor te stellen nog eens wat af te spreken. In deze fase kan je haar voorzichtig iets meer gaan aanraken. Ook naar een ander café gaan heeft effect. Als je op meer plekken met haar bent, heeft ze meer herinneringen aan jou en krijgt ze het gevoel dat ze je beter kent. Als alles goed gaat kan je aan het eind van deze fase naar een plek waar jullie seks kunnen hebben, zoals haar of jouw huis, nadat jullie hevig gezoend hebben

De laatste fase is de verleidingsfase. Hierin is het de bedoeling dat je haar opwindt en zij seks met jou wil hebben. Je begint hierbij met het voorspel: streel haar door haar haren of bijt zachtjes in haar nek. Neem hier ruim de tijd voor. Als zij aangeeft dat het misschien beter is om te stoppen, geef haar gelijk, stop ook en stel iets saais voor, zoals een kaartspelletje of doe iets voor jezelf. Ze voelt zich bij jou op haar gemak en wil dan vaak toch weer verder.

WISTJE DAT…?Dit in Amerika een hele bekende methode is? Zo bekend zelfs, dat de meeste vrouwen het herkennen en het niet meer werkt. In Nederland is de methode nog niet zo bekend. Sommige vinden het geniaal en zeggen dat het hun leven veranderd heeft, anderen zeggen dat dit niet werkt op de nuchtere Nederlandse vrouw. Er is maar één manier om erachter te komen…

 

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *