Liever lui dan moe?

6 februari is het de dag van de ambtenaar. Over ambtenaren worden vaak grappen gemaakt. Bijvoorbeeld dat ze niet hard werken. Wij vragen ons af: zouden ambtenaren ook lui in bed zijn? En hoe zit dat met jou?

Ben jij liever lui dan moe, of ben jij een beest in bed? Het ligt er misschien ook een beetje aan hoe lang je al een relatie hebt. Als je net wat met elkaar hebt, heb je misschien wel elke dag, of soms vaker, seks. Seks is nog spannend, omdat je elkaar nog niet zo goed kent en superverliefd bent. Hierdoor ga je misschien ook wel wat verder dan je normaal zal gaan.
Je probeert bijvoorbeeld verschillende standjes, of je hebt seks op vreemde plekken: in een kleedhokje, buiten of in de auto.

Na verloop van tijd gaat het spannende er een beetje af. Doordat het hele heftige verliefd zijn overgaat, heb je ook wat minder energie voor meerdere keren per dag seks. Daarnaast hebben jullie een aantal favoriete standjes en daar blijft het meestal bij. Hierdoor kan je misschien wat sneller geneigd zijn om wat minder energie te steken in je seksleven. In plaats van je sexy lingeriesetje trek je je flanellen pyjama aan. En in plaats van hem alle hoeken van de kamer te laten zien, houd je het bij de luie missionarishouding in je bed. Hierbij ligt de vrouw op haar rug en zit de man bovenop. Voor de vrouw niet zoveel te doen dus. Hierdoor heb je echter ook niet zo heel veel te bepalen over het tempo.

Hoog tijd dus om eens een ander standje te proberen.  Andere voordelen van het wisselen van standje zijn dat je de clitoris en/of eikel extra kan stimuleren tijdens bepaalde standjes.

En wist je dat je met de saaie missionarishouding maar 12 kcal per uur verbrandt? Uit je luie bed dus! Rechtop staand verbrandt je al 112 kcal per uur. Maak het gelijk spannend door het eens in een andere ruimte te doen dan in je slaapkamer .

Nog wat actiever? Dan kies je voor de kruiwagen. Je vriend staat dan achter je en houdt je benen vast. Hiermee verbrandt je 216 kcal per uur.

Maar het allerbeste effect bereik je door het op z’n hondjes te doen. Hiermee verbrand je zelfs wel 326 kcal per uur.

WIST JE DAT…? Je veel verschillende seksstandjes in de Kamasutra kan vinden? Dit boek wat al meer dan 1800 jaar oud is, beschrijft heel veel standjes en heeft er handige plaatjes bij.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *