Lievelingsplekjes en hoogtepunten

Je kent het vast wel: de “hop on hop off ” bus. Zo`n bus laat je in de grote steden de leukste plekjes van de stad zien en brengt je in korte tijd naar alle hoogtepunten. Leuk zo een bus, maar hoe zit het met jouw lievelingsplekjes… Bereik jij daarna een hoogtepunt?

Met zo’n hop on hop off bus is je route uitgestippeld en weet je waar je naar toe gebracht wordt.
Maar een uitgestippelde route is weinig spannend in een relatie. Jammer genoeg staan de meeste mannen nou niet bekend om hun onuitputtelijke fantasie, creativiteit en inspiratie. Als het op de erogene zones van hun vrouwelijke partner aankomt, blijft de aandacht voornamelijk steken bij borsten, billen en benen en wat zich daartussen bevindt.

Om de opwinding bij de vrouw te verhogen en het hoogtepunt (nog) intenser te beleven, kunnen de volgende erogene zones meer aandacht krijgen.

Nek
De nek is één van die plekjes die vaak vergeten wordt. Maar het is wel degelijk een plekje dat de sensuele prikkels creëert.

Oren
Oren zijn bijzonder gevoelig. Oorschelpen, maar ook de oorlellen en gehoorgangen. Je kunt de oren strelen, kussen en subtiele likjes geven. Wil je een heerlijke massage geven neem dan een oorlel tussen je duim en wijsvinger en masseer met zachte op- en neerwaartse bewegingen van de duim.
 
Sleutelbeenderen

Vrouwelijke sleutelbeenderen zijn niet alleen sexy, maar ook heel gevoelig voor aanraking. Ontkleed haar net genoeg door de schouders te ontbloten, en kus of streel de sleutelbeenderen met alle tederheid. Voordat je verder gaat naar een ander gevoelig plekje kun je de sleutelbeenderen een ferme massage geven.

Knieholten
De knieholten van een vrouw zijn ontzettend gevoelig voor prikkels. Je kunt de knieholten heel voorzichtig strelen, kussen of masseren.

Binnenkant van de dijen
Omdat deze zone dicht tegen de billen ligt is dit een zeer gevoelige (erogene) zone. Streel de binnenkant van haar binnendijen, geef haar kusjes of ga met het puntje van je tong over de binnenkant van het dijbeen.

Voeten
Een goede voetmassage kan een vrouw volledig in extase brengen! Vergeet vooral de enkels niet en besteed aandacht aan de afzonderlijke tenen.

WIST JE DAT…? Al deze plekjes (en nog veel meer) kunnen bijdragen aan een heerlijke vrijpartij? Maar bedenk dat iedere vrouw verschillend is, de één vindt het prettiger wanneer je haar nek kust, de ander heeft liever dat je zachte kusjes geeft op haar buik.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *