Liefkozen en beminnen

Met liefkozingen; lieve woordjes, strelen, zoenen, kusjes, vleien, aanhalen en vertroetelen, kun je iemand laten weten dat je gek bent op haar.

Vooral vrouwen kunnen intens van genieten van liefkozingen. Wanneer jij je vriendin wilt liefkozen, moet ja haar lichaam goed leren kennen. Het lichaam van de vrouw kent bijvoorbeeld naast haar borsten en geslachtsdelen nog veel meer plekjes die er bij de juiste strelingen en liefkozingen voor zorgen dat ze geniet en opgewonden raakt. Plekjes die je alleen maar kan ontdekken wanneer je de tijd neemt om op ontdekkingstocht te gaan op haar lichaam. Tijdens één van je tochten zou je zomaar plekjes kunnen ontdekken waarvan zij zelf niet eens wist dat het haar op zou winden.

Zoenen of zachtjes strelen met je vingertoppen en lippen langs haar nek en dan vooral net achter haar oren en de overgang van nek naar schouders is bijvoorbeeld erg gevoelig bij een vrouw. Maar ook de binnenkanten van haar bovenarmen en dijen, haar oksels en de zij -en onderkanten van haar borsten zijn gevoelige plekken. Of bijvoorbeeld de achterkant van haar nek (voornamelijk net onder de haargrens), de huid tussen haar schouderbladen, de huid langs het heupbeen, haar knieholtes en natuurlijk niet te vergeten de billen. Plekjes genoeg dus! Voor een vrouw kan liefkozing het voorspel zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Na al die liefkozingen kun je haar ook nog eens verrassen met een zelf gekookt etentje waar je net dat beetje meer aandacht aan hebt besteed dan anders. `s Avonds op de bank knuffel je haar nog eens en laat je haar duidelijk laat voelen dat al jouw aandacht en liefde voor haar is. Je bekrachtigt dit nog eens extra door haar te laten genieten en je eigen lust opzij te zetten.

WIST JE DAT…? Vroeger in Japan de nek van de vrouw werd gezien als het meest aantrekkelijke lichaamsdeel?

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *