Werkwijze loverboy

Een loverboy (pooierboy) gaat op zoek naar meisjes en probeert contact te leggen op plekken waar veel meisjes komen (bijvoorbeeld scholen, station) en via internet. Hij is dan vooral op zoek naar een meisje waar hij snel indruk op kan maken en zoekt dus vaak een jong meisje dat weinig of geen ervaring heeft met seksuele relaties of die thuis problemen heeft.

De loverboy probeert je te versieren met mooie woorden, geeft je persoonlijke aandacht en soms dure cadeaus. Een relatie met een loverboy is in het begin erg goed, hij is lief voor je en probeert zo steeds meer vat op je te krijgen.

Ondertussen probeert hij je los te maken van je familie, door leugens over je ouders te vertellen of je bijvoorbeeld over te halen met hem mee te gaan. Hij probeert er naar toe te werken dat je met hem naar bed gaat, om je daar in de toekomst mee te kunnen chanteren.

In de relatie zorgt hij er ook vaak voor dat je drugs gaat gebruiken. Als je denkt dat de relatie goed is, beginnen vaak de leugens. De loverboy zegt dat hij in de geldproblemen zit en dat je hem moet helpen, door bijvoorbeeld seks te hebben met een vriend. Als je dit doet zal hij daarna van je eisen dat je nog meer geld voor hem gaat verdienen. Hij zal je gaan chanteren (hij kan bijvoorbeeld foto’s gemaakt hebben van jou tijdens de seks) en zorgen dat je als hoertje gaat werken of drugs gaat smokkelen.

Wanneer je dit niet meer wil zal hij dreigen je familie iets aan te doen, je geen drugs neer te geven, eisen dat je geld aan hem terugbetaald of lichamelijk geweld gebruiken. Omdat je op dat moment alle banden met je familie en omgeving kwijt bent, voel je je aan hem overgeleverd en ben je daardoor gedwongen te doen wat hij wil. Vaak speelt ook mee dat je nog van de loverboy houdt en hoopt dat hij nog zal veranderen. Dit alles maakt dat het niet eenvoudig is om uit die wereld te stappen.

Lees meer

Aangifte doen

Het web van een liefdesmeisje

Hallo veiligheid, dag nare ervaring

Waarom zou je contact opnemen met de politie

 

 

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *