Hoe weten jongens dat ze homo zijn?

Als een jongen vaak fantaseert over een andere jongen, verliefd wordt op iemand van hetzelfde geslacht en/of ermee zou willen vrijen, dan is het waarschijnlijk dat hij homoseksueel is, maar dat hoeft niet altijd. Het kan namelijk heel normaal zijn dat je in de puberteit fantaseert over seks met iemand van hetzelfde geslacht. Je bent dan namelijk bezig je eigen seksuele identiteit te zoeken en te onderzoeken wat je aantrekkelijk vindt.

Voor sommige jongens is het op jonge leeftijd al snel duidelijk dat ze homoseksueel zijn. Anderen hebben langer het gevoel dat ze anders zijn maar kunnen niet goed uitleggen waardoor dat komt. Op een gegeven moment zullen de meeste jongens aan anderen gaan vertellen dat ze homoseksueel zijn, dit wordt ook wel ‘uit de kast komen’ genoemd.

Het kan ook zijn dat je dan verliefd bent op een jongen en daarna op een meisje of andersom. Bij sommige jongens gaan er jaren voorbij voordat het voor henzelf duidelijk wordt of ze op meisjes, op jongens of op allebei vallen en biseksueel zijn.

Be gay for a day

Kom uit de kast

Uit de kast

Hoe weten meiden dat ze lesbisch zijn

Verliefd in stilte

 

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *